Netflix lost trailer van nieuwe Witcher film

News
donderdag, 22 juli 2021 om 11:00
the witcher nightmare of the wolff1626941136
De releasedatum van het tweede seizoen van The Witcher is slechts enkele weken geleden uit de doeken gedaan, maar Netflix heeft nu alweer een trailer gelost voor het volgende project rondom The Witcher. Het betreft de eerste trailer van de nieuwe Witcher film, genaamd The Witcher Nightmare of the Wolf. Check de beelden hier.
De nieuwe Witcher film gaat over Geralts mentor Vesemir in zijn jonge jaren als Witcher. De film is in de stijl van een anime en wordt door Studio MIR geanimeerd. De studio staat onder andere bekend om haar werk rondom The Legend of Korra en Voltron: Legendary Defender.
De film werd ook direct vergezeld met een releasedatum. Op 23 augustus komt de film namelijk al naar Netflix. Daarmee is de film een mooi zoethoudertje tot het tweede seizoen van The Witcher later dit jaar (17 december) verschijnt. De eerste beelden kun je hieronder nu zelf bekijken:

Nieuwe Witcher film is een prequel

Naast de trailer heeft Netflix ook de eerste details bekendgemaakt rondom het verhaal. Het plot leest als volgt:

"De wereld van The Witcher breidt zich met deze anime origin story uit: Voor Geralt was er zijn mentor Vesemir — een dappere, jonge witcher die zijn leven vol armoede ontsnapte om monsters te verslaan voor geld. Maar wanneer een mysterieus, nieuw monster een in koninkrijk dat in een politiek verwikkelde strijd begint te terroriseren, moet Vesemir een angstaanjagend avontuur aangaan dat hem oog in oog brengt met zijn verleden."

De film komt op 23 augustus naar Netflix. Ga jij de film kijken? Laat het ons weten in de reacties!