Deze acteur zal Vesemir spelen in The Witcher

News
maandag, 02 maart 2020 om 11:00
the witcher 3f1617006192
Het tweede seizoen van The Witcher is van start gegaan en zal in 2021 uitkomen. Veel rollen zijn al verdeeld en een paar nieuwe namen van personages zijn ondertussen al bekendgemaakt. Nu is ook naar boven gekomen wie de rol van Vesemir zal spelen.

Kim Bodnia

De rol van Vesemir zal worden gespeeld door niemand minder dan Kim Bodnia. Dit maakte Hollywood Reporter vrijdag bekend. Kim Bodnia kun je onder andere kennen van The Bridge en Killing Eve. Bodnia is een Deense acteur en speelde naast The Bridge en Killing Eve in 1996 in Pusher. Ook speelde hij in de film In A Better World. Deze film heeft een Oscar gewonnen voor de beste buitenlandse film. In de beroemde misdaadshow The Bridge speelt hij de rol van Martin. Nu zal hij één van de favoriete personages uit The Witcher spelen.
the witcher netflix 1f1637926320

Vesemir

Vesemir is in de serie de mentor en vaderfiguur van Geralt Trivia, die wordt gespeeld door Henry Cavill. Vesemir is de oudste en meest wijze Witcher en beschermt de andere Witchers. Vesemir was één van de weinig overlevende van Kaer Morhen. Voor het tweede seizoen van The Witcher zullen we meer te weten te komen over het personage van Vesimir. Netflix gaat namelijk een animatiefilm maken, The Witcher: Nightmare of the Wolf. In deze animatiefilm zullen we een jonge versie zien van Vesemir en komen we meer te weten over zijn leven. Tot nu toe zijn de meeste rollen van The Witcher seizoen 2 bekendgemaakt en is het afwachten tot volgend jaar.