Rick and Morty seizoen 5 finale wordt een uur lang

News
maandag, 09 augustus 2021 om 15:30
rick and mortyf1622216359
Rick and Morty seizoen 5 loopt alweer bijna ten einde, maar dit seizoen krijgt de show wel een grote finale. De laatste aflevering van het seizoen zal namelijk een uur lang zijn.
Het nieuwste seizoen van Rick and Morty is een seizoen vol ups and downs. Sommige afleveringen worden zeer goed ontvangen door fans, terwijl andere episodes maar matig worden ontvangen. Voor de laatste aflevering van seizoen 5 willen de makers in ieder geval gaan knallen, want de finale zal maar liefst een uur lang gaan duren.
Dat heeft Adult Swim, het volwassen gedeelte van Cartoon Network waar Rick and Morty op wordt uitgezonden, bekendgemaakt via Twitter. De aankondiging wordt vergezeld door een korte teaser over de aflevering. Wel moeten fans nog even geduld hebben voor de grote afsluiting. Waar de vorige episode namelijk is uitgezonden op 8 augustus, zal de seizoensfinale van Rick and Morty worden uitgezonden op 5 september.

Rick and Morty in Nederland kijken

Als je de knotsgekke animatieshow in Nederland wil volgen, dan moet je een abonnement op Netflix hebben. De streamingdienst heeft namelijk de rechten bemachtigd in ons land. Ander goed nieuws is bovendien dat we niet meer lang hoeven te wachten op nieuwe afleveringen. In het verleden zat er namelijk lang tussen de release in de Verenigde Staten en Nederland, maar sinds het nieuwe seizoen kunnen we meteen van een nieuwe episode genieten. Schakel in september dus in voor de spectaculaire seizoensfinale van Rick and Morty seizoen 5.
Naast seizoen 5 wordt er ook aan nog veel meer andere Rick and Morty content gewerkt. Zo komt er een spin-off aan en zijn er zelfs plannen voor een film in de nabije toekomst.