The Witcher Monster Slayer release gepland voor 21 juli

News
dinsdag, 06 juli 2021 om 11:00
the witcher monster slayerf1625559287
De The Witcher Monster Slayer releasedatum is bekendgemaakt. De nieuwe Pokémon GO-achtige mobile game rondom het universum van The Witcher komt op 21 juli uit. In de game kunnen spelers op ontdekkingsreis en de verschillende monsters uit het Witcher-universum opjagen.
The Witcher Monster Slayer verschijnt op 21 juli zowel voor Android als iOS-apparaten en is een gloednieuwe game van de makelij van Spokko en CD Projekt RED. Spokko is, net als CD Projekt RED, een Poolse ontwikkelaar en heeft de grootste lading van het werk verricht voor de game. Wel is CD Projekt RED betrokken geweest bij het project.
In deze agumented reality-titel jaag je op de verschillende monsters die in de wereld van Geralt of Rivia rondspoken en dat zijn er nog al wat. De game speelt zich dan ook in dezelfde wereld af als die van de bekende witharige Witcher, maar dan wel een flinke tijd voor Geralt over de aarde wandelde.
Check hieronder de releasedatum trailer van The Witcher Monster Slayer.
De game doet bijzonder veel denken aan Pokémon GO qua concept en dat is niet zo gek. Sinds de release van de populaire mobiele game van Niantic hebben veel meer bedrijven zich aan een soortgelijke titel gewaagd. Zo kwam Ghostbusters met haar eigen variant. Deze wist alleen geen blijvende indruk achter de laten. Het is dan ook afwachten om te zien of de wereld van schrijver Andrzej Sapkowski wel weet te imponeren.