The Witcher fans zijn niet blij met verwijderde scene

News
maandag, 27 december 2021 om 16:00
the witcher netflixf1623661902
Op Twitter is er een verwijderde scene opgedoken van The Witcher seizoen 2. Fans zijn nu niet blij met het besluit om de scene te verwijderen.
Let op: dit bericht bevat spoilers over The Witcher seizoen 2!
Fans zijn niet blij dat het productieteam achter The Witcher besloten heeft een scene aan te passen. De originele scene is namelijk online verschenen en volgens de fans zou de scene een grote impact hebben op de serie.

Welke scene is verwijderd?

Het gaat om de scene waarin Triss bang is geworden van Ciri. In de serie is te zien dat Vesemir, de mentor van Geralt de kamer in komt lopen en daar de angstige Triss aantreft. In de originele scene was dit Geralt zelf. Dit is aangepast omdat Geralt op dat moment niet op die locatie was, maar dat is dus waarschijnlijk pas later bedacht na het opnemen van die scene.
Hoewel de scene maar een paar seconden duurt, denken fans toch dat de scene zo meer impact heeft gehad en beter aankwam dan hoe de scene er momenteel uitziet. In de scene wordt Geralt namelijk geconfronteerd met het gevaar dat Ciri kan gaan vormen.
Aan de andere kant is het ook maar een korte scene en heeft het niet heel veel impact op het vervolg van de serie. Seizoen twee is ook weer een succes en seizoen drie komt er ook sowieso aan. Misschien nemen de makers dus wat van de kritiek mee in de aankomende seizoenen van de serie.