Is Hideo Kojima's kersttweet een hint naar een nieuwe game?

News
maandag, 27 december 2021 om 16:30
Hideo Kojima heeft op Twitter een tweet geplaatst waarin hij iedereen fijne feestdagen wenst, maar fans speculeren nu dat de tweet meer is dan alleen een manier om zijn volgers een fijne kerst te wensen. In de tweet zit namelijk ook een foto die volgens fans zou verwijzen naar een nieuwe game.
Hideo Kojima is een bekende naam binnen de gamesindustrie en heeft al veel goede games op zijn naam staan, waaronder Death Stranding. Het is dus niet vreemd dat fans uitkijken naar nieuwe games van de ontwikkelaar. Nu gaan er geruchten rond dat Kojima een nieuwe game heeft aangekondigd in zijn boodschap waarin hij iedereen fijne feestdagen wenst.

Wat onthult Kojima?

In de tweet waarin Kojima iedereen fijne feestdagen wenst, heeft Kojima ook een foto geplaatst. Wie goed naar de afbeelding kijkt, ziet dat de personages die in de foto zijn afgebeeld tot nu toe nog nooit in een game van Kojima zijn verschenen. Fans denken dus dat Kojima met de foto een hint geeft naar de aankomende game die in ontwikkeling is bij Kojima Productions.
Mocht dit dus inderdaad een hint zijn, dan komt er hopelijk snel in 2022 meer informatie over de mogelijke nieuwe game naar buiten. De laatste game die uitgebracht is door Kojima is Death Stranding uit 2019 en dat was een PlayStation exclusive. Daarnaast is er ook nog een Director's Cut van de game verschenen met extra content er in. Fans zijn dus erg benieuwd wat het volgende is waar Kojima Productions mee gaat komen. Mogelijk gaat het deze keer om een Xbox exclusive.