The Witcher: Blood Origin wordt heel anders dan het origineel

News
maandag, 14 november 2022 om 15:30
season 1 teaser the witcher blood origin 00 00 20 23f1649084073
The Witcher: Blood Origin verschijnt op 25 december. Showrunner Declan de Barra laat aan Total Film weten dat deze spin-off heel anders wordt dan de originele serie over Gerald of Rivia.
The Witcher: Blood Origin is een prequel serie. De serie speelt zich 1200 jaar af voor de gebeurtenissen uit The Witcher en toont de creatie van de eerste Witcher terwijl zeven verschoppelingen in de elvenwereld zich verenigen in een bloedige zoektocht tegen een onstuitbare macht. Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O’Fuarain nemen de hoofdrollen op zich.
Volgens showrunner Declan de Barra is dit een ‘hele andere soort Witcher’. ‘’Het is een ruw en smerig prototype dat nauwelijks functioneert, maar je krijgt een idee van hoe het later zal worden verfijnd.’’
Lang is de spin-off niet: The Witcher: Blood Origin bestaat maar uit vier afleveringen. Fans hoeven volgens De Barra niet bang te zijn dat dit te kort is.

The Witcher seizoen 3 volgend jaar op Netflix

Naast The Witcher: Blood Origin komt ook nog seizoen 3 van The Witcher uit. Voor dit seizoen is er nog geen precieze datum, wel heeft Netflix bekend gemaakt dat het seizoen verwacht wordt in de zomer van 2023. Dit is overigens het laatste seizoen met Henry Cavill in de hoofdrol: in seizoen 4 neemt Liam Hemsworth het stokje van hem over.