Oeps: Harry Potter reünie maakt pijnlijke fout!

News
maandag, 03 januari 2022 om 16:00
harry potterf1641210769
Dit weekend ging de Harry Potter-reünie in première op HBO Max. in de reünie kwamen alle acteurs nog eens samen om het twintig jarige jubileum van de franchise te vieren, alleen heeft een oplettende kijker een grote fout ontdekt.
In de reünie worden oude foto’s getoond van de acteurs, zo ook van Emma Watson. De actrice besprak haar jeugd en vertelde dat ze op jonge leeftijd al geobsedeerd raakte met de Harry Potter-serie. Terwijl ze dit vertelde, zag je een foto van een jong meisje met Mickey Mouse-oren, alleen is dit niet Emma Watson, maar Emma Roberts.
Daarnaast is dit niet de enige fout die de productie heeft gemaakt. Zo is er ook een fout gemaakt bij James en Oliver Phelps, die in de franchise bekend staan als Fred en George Weasley. De twee zijn moeilijk uit elkaar te halen, waardoor de namen dan ook per ongeluk verwisseld zijn tijdens de interviews.
In Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts blikken de acteurs weer terug op de franchise. De reünie is vanaf 1 januari te zien op HBO Max, maar zal later in 2022 ook te zien zijn in Nederland, maar een officiële datum is nog niet bekend.

Komt er een Harry Potter and the Cursed Child film?

Dit is mogelijk niet de enige keer dat de castleden weer samen terugkeren. Zo wil Chris Columbus, regisseur van Harry Potter graag het toneelstuk van Harry Potter and the Cursed Child verfilmen met de originele cast. Maar of dit ook echt gaat gebeuren, is nog niet bekend.