The Witcher 3 voor PS5 en Xbox Series X komt volgens PEGI vandaag uit

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 13:30
the witcher 3 wild huntf1579116110
Volgens informatie op de site van PEGI zou The Witcher 3: Wild Hunt voor voor de PS5 en Xbox Series X vandaag uitkomen. Het gaat om een gratis upgrade naar next-gen voor eigenaren van de PS4- en Xbox One-versie.
Volgens de website van PEGI, een organisatie die games een leeftijdskwalificatie geeft, zal de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt voor de Xbox Series X en PS5 vandaag uitkomen. Het is al langer bekend dat CD Projekt Red bezig zou zijn met een next-gen versie van de game, maar we hebben nooit een datum gehoord, tot nu.

Komt de next-gen versie echt vandaag?

Helaas zal de versie voor de PS5 en Xbox Series X volgens ontwikkelaar CD Projekt RED niet vandaag verschijnen. Het bedrijf heeft namelijk tegen Gamesradar gezegd dat de datum niet gaat over de releasedatum van de game zelf, maar de datum vanaf wanneer de leeftijdskwalificatie geldt.
Toen de next-gen versie door de developer werd aangekondigd, werd er niets gezegd over een datum. Wel werd er gezegd dat de game ergens eind 2021 zou verschijnen. Er is dus zeker wel een kans dat de game binnenkort verschijnt.
The Witcher 3 is niet de enige game van CD Projekt die een next-gen versie krijgt. Ook Cyberpunk 2077 krijgt een vernieuwde versie, maar deze heeft vertraging opgelopen. Wanneer die versie zal verschijnen is nog niet bekend.

Populair Nieuws