'Nieuwe PS5 voorraad binnen enkele dagen'

  De PlayStation 5 voorraden worden binnenkort weer aangevuld, althans als we gamejournalist Ron Vorstermans mogen geloven. Hij meldt via een tweet dat grote retailers hem verteld hebben dat er binnen een paar dagen nieuwe PS5-voorraad komt.

  Vorstermans, die voor verschillende gamewebsites schrijft, meldt via een tweet dat retailers hem verteld hebben dat er nieuwe PS5-voorraad onderweg is. Binnen enkele dagen zouden er nieuwe consoles geleverd worden bij verschillende partijen. Welke partijen dat zijn, is nog niet bekend, maar Vorstmans zit er niet vaak naast. Het zou dus zomaar kunnen dat er heel binnenkort pre-orders uitgeleverd worden en misschien zelfs een mogelijkheid ontstaat bij websites om de console te kopen. Wij meldden eerder al dat er begin deze maand nieuwe voorraad zou komen naar verwachting en Vorstermans lijkt dit nu te bevestigen.

  PS5-voorraad het hele jaar al laag

  De voorraad voor de PS5 is het hele jaar, en afgelopen jaar toen de console uitkwam, al erg laag. Het is ontzettend lastig om een console te bemachtigen doordat er een chiptekort is en doordat scalpers de voorraden opgekocht hebben. Die scalpers bieden de consoles wel weer aan via sites als eBay, maar dan tegen woekerprijzen, iets waar ze negatieve aandacht voor krijgen. Verwacht wordt dat de console vooralsnog moeilijk te krijgen blijft in 2021. Sowieso moeten de webwinkels nog lijsten met pre-orders wegwerken en daarna zal pas vrije voorraad komen. Wij houden in ons overzicht bij waar de console te koop is. Let daarom goed op dit overzicht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.