Xiaomi Mi 11 release heeft camera van filmkwaliteit

  Xiaomi begint 2021 goed met de nieuwe Xiaomi Mi 11 release, een nieuwe Android-toestel dat een haal doet naar de titel "beste telefoon op de markt". Tenminste, dat is wat de specificaties van de telefoon beloven in ieder geval. Vooral de nieuwe camera moet een stempel drukken omdat deze zelfs bruikbaar is om speelfilms mee op te nemen.

  Met de nieuwe Snapdragon 888 onder de kap wordt direct de toon gezet. De nieuwste chipset in de Qualcomm Snapdragon-lijn is nog in geen enkele andere telefoon te vinden. Met die chipset kan de nieuwe Mi 11 onder andere genieten van een Super AMOLED-scherm met 120 Hz verversingssnelheid met een maximale helderheid van 1500 nits. Verder is de telefoon voorzien van een 4600 mAh batterij, 8 GB RAM geheugen en 256 GB opslaggeheugen.

  Wat onder de kap zit is indrukwekkend, maar uiteindelijk is het de camera die hoofden moet doen draaien. De Mi 11 is voorzien van een 108 MP hoofdcamera, een 13MP groothoeklens met een kijkhoek van 123 graden en een 5MP telemacrolens. Op de voorzijde van de telefoon is tevens een 20 MP punchhole camera te vinden. Deze zit in de linkerbovenhoek.

  Halina Reijn maakt film voor de Xiaomi Mi 11 release

  Om de kwaliteiten van de camera goed duidelijk te maken heeft de Chinese telefoonfabrikant de handen ineen geslagen met Halina Reijn. De actrice/regisseur heeft als een van de eersten in Nederland de telefoon gekregen om er een korte film mee te maken. Hiervoor schakelde Reijn vaste krachten in om de film zo mooi mogelijk te maken. Het resultaat is hierboven in de video te zien.

  De Mi 11 komt standaard met 8GB RAM en 256GB Opslag waarvoor je 849 euro neerlegt. Wie de telefoon alvast voor release bestelt, krijgt ook nog de nieuwe Xiaomi Mi Watch cadeau, behalve als je bij KPN bestelt. Wie daar een pre-order plaatst, krijgt namelijk de Mi Smart Projector cadeau. Tevens wordt iedere telefoon voorzien van een jaar gratis schermreparatie in het eerste jaar na aankoop. De Xiaomi Mi 11 release vindt plaats op 15 maart 2021.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.