Negan hint naar epische The Walking Dead finale

  De laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10 moet nog komen en belooft een heus spektakel te worden. We weten al dat er een grote naam gaat sneuvelen in deze aflevering, maar niemand minder dan Negan hint nu vanuit thuis op een epische strijd.

  The Walking Dead acteur Jeffrey Dean Morgan (Negan) vertelde in een interview met Too Fab over de laatste aflevering. Volgens hem kan de serie niet verder zonder dat er iets met Beta gebeurt. Hij geeft daarbij aan dat hij ‘zich probeert te herinneren waar de show gestopt is’. Verder vertelt Morgan dat hij weet dat de seizoensfinale een enorme zal zijn die door Greg Nicotero geregisseerd is. Volgens Morgan is iedere aflevering van de hand van Nicotero een ijzersterke en dit is dan ook nog eens de seizoensfinale.

  Morgan hint met deze opmerkingen naar een bloedstollende en epische seizoensafsluiter voor het tiende seizoen. Gaan we eindelijk die climax zien tussen Negan en Beta die al maanden borrelt?

  Vanaf hier volgens spoilers voor de afgelopen The Walking Dead aflevering. Lees niet verder als je deze nog niet gezien hebt!

  Een leger zombies voor je deur

  In de laatste afleveringen van The Walking Dead zagen we hoe het plannetje van Carol tot een succesvol einde kwam. Negan had The Whisperers geïnfiltreerd en rekende af met Alpha op een hele brute manier. Daarop draaide Beta door en ging op oorlogspad met een leger aan zombies. De aflevering stopte toen Beta met zijn leger rottende strijders voor de deur stond van de overlevenden. Op zich is dit al een enorme cliffhanger, gezien we nu een tijd moeten wachten op de laatste aflevering van het seizoen.

  Intussen, heel ergens anders, zijn Eugene, Yumiko en Ezekiel geconfronteerd met een nieuw gezicht. Ze zijn op pad naar een afspraak van Eugene, maar onderweg kwamen ze de bijzondere Princess tegen. Niet alleen haar kleurrijke haardos en haar overdreven aanwezige persoonlijkheid knallen van het scherm af. Princess zorgt ook voor de nodige vraagtekens zo aan het einde van seizoen 10. Waar komt ze vandaan en wat zijn haar bedoelingen? Of we heel lang van deze dame mogen genieten is nog onbekend, maar een frisse wind is ze zeker.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.