Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 28)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Ouija: Origin of Evil, The Nun en Don't Think Twice.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Norsemen en Suits.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Animal Crackers

   Sinds 24 juli op Netflix

   Betoverde dierenkoekjes veranderen Owen in elke vorm die hij eet! Maar als hij het familiecircus wil redden, moet hij ze uit de handen van zijn gemene oom houden.

  • Draken: Reddingsrijders: Het geheim van de zangvleugel

   Sinds 24 juli op Netflix

   Als een muzikale draak met een prachtige stem de draken en mensen in Huttsgloren hypnotiseert, moeten de Reddingsrijders een manier vinden om de betovering te verbreken.

  • Jack Whitehall: I'm Only Joking

   Sinds 21 juli op Netflix

   Jack Whitehall komt het podium op met hilarische verhalen over gelukkige stelletjes, het hotelleven, menselijke domheid en zijn bereisde vader.

  • Larva Eiland: De film

   Sinds 23 juli op Netflix

   In deze film, een vervolg op de hitserie, gaat Chuck naar huis en praat met een verslaggever over het leven op het eiland met gekke larvenvriendjes Rood en Geel.

  • Ofrenda a la tormenta

   Sinds 24 juli op Netflix

   Amaia onderzoekt meerdere verdachte gevallen van kindersterfte en gruwelijke rituelen. Ondertussen lopen mensen om haar heen groot gevaar. Deel 3 van de Baztan-trilogie.

  • The Kissing Booth 2

   Sinds 24 juli op Netflix

   De universiteitskeuzes worden duidelijk en Elle is bezig met haar langeafstandrelatie met Noah, de veranderende band met Lee en haar gevoelens voor een nieuwe klasgenoot.

  Nieuwe films op Netflix

  • Bayi Toplantısı

   Sinds 24 juli op Netflix

   Drie vreemden ontmoeten elkaar op een zakencongres. Na enkele onverwachte gebeurtenissen worden ze gedwongen samen te werken tijdens een wilde missie.

  • Don't Think Twice

   Sinds 22 juli op Netflix

   De dynamiek van een groep van zes getalenteerde, maar worstelende improvisatiecomedians verandert plotseling als een van hen een felbegeerd optreden op televisie krijgt.

  • Ouija: Origin of Evil

   Sinds 22 juli op Netflix

   In de jaren 60 in Californië probeert de dochter van een nepmedium met haar overleden vader te communiceren via een ouijabord, maar ontketent in plaats daarvan een demon.

  • The Nun

   Sinds 22 juli op Netflix

   Een jonge non reist met een priester naar Roemenië om de geheimen te onthullen die verklaren waarom er een kwaadaardige geest rondspookt op een heilige plaats.

  • The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story

   Sinds 20 juli op Netflix

   Documentaire met zeldzame beelden en openhartige interviews over de even toevallige als vruchtbare samenwerking tussen de rockband Queen en podiumbeest Adam Lambert.

  Nieuwe series op Netflix

  • Fear City: New York vs The Mafia

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   Vijf maffiafamilies regeerden in de jaren 70 en 80 met bloedige vuist over New York, totdat een groep FBI-agenten het ondenkbare probeerde: ze uitschakelen.

  • Love on the Spectrum

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

  • Morphle

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   Kleine Mila verandert speeltijd in een reeks leuke en leerzame avonturen samen met haar magische huisdier Morphle, dat echt overal in kan veranderen!

  • Signs

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Als de moord op een vrouw gelijkenis vertoont met een tien jaar oude onopgeloste zaak, moet een nieuwe politiechef de stilte verbreken waarin een bergstadje is verzonken.

  • Sing On! Spain

   Sinds 24 juli nieuwe afleveringen

   In deze vlotte, dynamische karaokewedstrijd strijden zangers van alle rangen en standen om een prijs die kan oplopen tot 30.000 euro!

  • Street Food: Latin America

   Sinds 21 juli nieuwe afleveringen

   In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Ashley Garcia: Genius in Love

   Sinds 20 juli nieuwe afleveringen

   De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.

  • How to Sell Drugs Online (Fast)

   Sinds 21 juli nieuwe afleveringen

   Om zijn ex-vriendin terug te winnen besluit een nerdy tiener online ecstasy te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt een van de grootste dealers van Europa.

  • Norsemen

   Sinds 22 juli nieuwe afleveringen

   In 790 AD bestaat het leven van de Vikingen van Norheim uit plunderen, mensen tot slaaf maken en problemen oplossen met geweld.

  • Suits

   Sinds 18 juli nieuwe afleveringen

   Als hij indruk maakt op een topadvocaat met een vlijmscherpe geest, krijgt een vroegtijdig schoolverlater een felbegeerde baan als advocaat-stagiair, zonder diploma.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.