Mbappé op de FIFA 21 cover?! Zo reageert het internet

Article
zaterdag, 25 juli 2020 om 9:00
fifa 21 kylian mbappe scaledf1592552056
Dinsdag onthulde EA Sports de gloednieuwe cover voor FIFA 21. De ontwikkelaar koos voor een compleet nieuw design, wat voor een aantal erg leuke reacties zorgde onder fans van het spel. Check ze hier beneden!

Nieuw design voor FIFA 21 met Mbappé op de cover

EA koos dus voor een gloednieuwe aanpak voor FIFA 21. Het lijkt nou niet of ze er echt veel tijd in gestoken heeft. Vele fans lieten zien dat zelfs zij een betere cover konden maken. Hieronder een selectie van de leukste reacties op sociale media.

Weinig moeite door EA

Het lijkt er dus op dat EA Sports dit jaar weinig moeite heeft gedaan om met een nieuw design te komen voor FIFA 21. EA incasseert op het moment dan ook rake klappen van vele fans die voorheen altijd met liefde uitkeken naar de games.

Andere held

Het is natuurlijk elk jaar weer de vraag wie er op de nieuwe cover van FIFA komt te staan. Dit jaar koos EA voor de Franse aanvaller van Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé. Het supertalent laat al een aantal jaar aan de wereld zien dat hij op 21-jarige al tot de absolute wereldtop behoort. Toch zijn niet alle FIFA-fans het eens met deze keuze.

Populair Nieuws

Laatste Reacties