The Walking Dead seizoen 10 opnames weer begonnen

  The Walking Dead seizoen 10 zou er eigenlijk al lang op zitten, maar door corona werd het een en ander vertraagd. AMC maakte dit goed met de epische aflevering 'A Certain Doom' en zes extra afleveringen. Voor die zes afleveringen zijn de opnames nu weer begonnen.

  AMC

  Dat liet AMC weten in een tweet waarin een klapper te zien is. De twee trapt de opnames voor de extra afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 weer af, waardoor we weten dat de nieuwe afleveringen eraan zitten te komen. Wat de nieuwe afleveringen zullen brengen is maar ten dele bekend.

  Let op! Vanaf hier komen mogelijke spoilers voorbij voor The Walking Dead seizoen 10 als je 'A Certain Doom' nog niet gezien hebt.

  De laatste aflevering van The Walking Dead, 'A Certain Doom' liet ons een gevecht tussen The Whisperers en de overlevenden zoals Negan, Daryll en Carol zien, terwijl op een hele andere plek Eugene, Ezekiel en de anderen kennis maakten met een hele nieuwe groep. Dat verhaal wordt verder verteld in de komende zes afleveringen van de AMC-serie. Hierbij praat AMC het tiende en het elfde seizoen aan elkaar. De afleveringen komen in begin 2021 voorbij zoals het nu gepland staat.

  The Walking Dead seizoen 11 al af, brengt meer over CRM en Rick Grimes

  Het elfde seizoen van The Walking Dead is al af. De verhaallijn daarvan is natuurlijk nog niet bekend, maar we weten wel al dat dit een extra lang seizoen met 24 afleveringen wordt. Daarnaast weten we ook al dat dit het laatste The Walking Dead seizoen wordt en dat er hier meer over CRM en Rick Grimes voorbij zal komen. Ook Michonne schijnt terug te keren in dit laatste seizoen van de serie. Wij vertellen je alles dat je van The Walking Dead kunt verwachten in deze special.

  Naast The Walking Dead is de spin-off World Beyond van start gegaan. Deze serie richt zich op een hele andere groep die hun eigen avontuur meemaken op een andere plek in de wereld. Ook deze serie moet meer licht werpen op het avontuur van Rick Grimes dat in verschillende films verteld moet worden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.