Geliefd The Walking Dead karakter zal terugkeren

  Na tien fantastische seizoenen van The Walking Dead moeten we helaas afscheid nemen van de geliefde serie en haar karakters. Gelukkig krijgen we steeds meer te horen over verschillende spin-offs en eventuele films. Nu is er bekendgemaakt dat één van de meest geliefde karakters van de serie terug zal keren.

  AMC

  The Walking Dead karakter komt terug in andere projecten

  We hebben het hier over het karakter Michonne, gespeeld door Danai Gurira. Michonne is een van de beste karakters in The Walking Dead en zal dus meer te zien zijn in toekomstige projecten. Of dit in een spin-off-serie of film gaat worden is nog niet duidelijk, maar het nieuws alleen al is meer dan we hadden mogen hopen.

  Het nieuws is te zien op Twitter, waar Scott Gimple antwoord geeft op de vraag of we Michonne nog ooit gaan zien.

  Michonne speelt een belangrijke rol

  Voor fans van The Walking Dead is het karakter niet onbekend. Na het verlies van haar familie werd Michonne een donker en meedogenloos karakter. Na de ontmoeting met Rick en Carl veranderde zij in een geliefd en belangrijk persoon in de groep van Rick. Later ontwikkelden de twee zelfs een romantische relatie.

  Na de vermoedelijke dood van Rick werd Michonne zelfs de leider van de Alexandria Safe-Zone. Michonne is als laatste te zien in The Walking Dead seizoen 10. Dit is ook het laatste seizoen van de gehele serie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.