The Boys showrunner hoopt op minimaal 5 seizoenen

News
vrijdag, 16 oktober 2020 om 8:10
the boysf1624535321
Het tweede seizoen van The Boys is net afgelopen en het derde is in de maak. Maar hoe lang moet de serie eigenlijk lopen? Showrunner Eric Kripke hoopt op minimaal 5 seizoenen.
De eerste twee seizoenen van The Boys leverden een constante stroom van interessante verhaallijnen en memorabele momenten. Uiteraard zijn fans nieuwsgierig hoe lang ze hier nog van kunnen genieten. Toen showrunner Eric Kripke kort na afloop van seizoen 2 een Q&A deed op Twitter was de vraag hoe lang de serie nog zal lopen dan ook niet ver weg.

Hoeveel seizoenen krijgt The Boys?

Eric Kripke hoopt zelf dat The Boys minstens 5 seizoenen zal lopen. Wel geeft hij aan dat dat nog niet vast staat.

Krijgt de showrunner zijn wens voor vijf seizoenen?

Op dit moment is er een derde seizoen van The Boys besteld door Amazon. Qua bevestigde seizoenen is de serie dus over de helft richting de vijf. Daar staat tegenover dat er nog geen publieke bevestiging is geweest van een vierde of vijfde seizoen. Dus net zoals er een kans bestaat dat de serie over de vijf seizoenen heen gaat, bestaat er een kans dat Kripke zijn wens voor minstens vijf niet in vervulling ziet gaan. Als dat gebeurt zou het voor Kripke niet de eerste keer zijn dat de hoge hoeden niet in zijn ideeën meegaan.