5 dingen die we kunnen verwachten van The Walking Dead

  AMC, de makers van de populaire serie The Walking Dead, heeft de laatste tijd een hele hoop aankondigingen. Ze maakt het de ene na de andere serie of film bekend en het klinkt allemaal ontzettend vet. Wij kunnen absoluut niet wachten om meer te zien van deze wereld en daarom gaan wij met jullie de vijf vetste nieuwe projecten af.

  AMC

  The Walking Dead seizoen 11

  Dit waar het allemaal mee begon, de aankondiging dat seizoen 11 het laatste seizoen van de serie zou worden.Dat is voor de hardcore fanbase van The Walking Dead natuurlijk jammer, maar er zal absoluut geen gebrek zijn aan nieuwe mogelijkheden, want die worden met de stop van de serie absoluut geopend. Ook van jouw favoriete personages in The Walking Dead zal je waarschijnlijk nog het een en ander zien, ook al is dit hoogstwaarschijnlijk minder dan dat het was. De releasedatum van het elfde seizoen van de show is nog niet bekend. Vorige jaren was dit altijd tijdens Halloween, maar dat zal vanwege COVID-19 dit jaar niet het geval zijn.

  Fear the Walking Dead seizoen 6

  Het zesde seizoen van de ook populaire spin-off serie van The Walking Dead, Fear the Walking Dead, zal op 11 oktober dit jaar uitgebracht worden. In de trailer van dit seizoen waren een aantal hele bijzondere dingen te zien waaronder Morgan die in levensgevaar was. De populaire personage die ook al voorkwam in The Walking Dead zelf is ernstig bloedend naast een huis te zien. Ook hoor je hoe iemand vermoedelijk een huurmoordenaar op hem afstuurt. De serie is een prequel van The Walking Dead en hoewel het niet net zo populair is als de grote broer trekt de serie alsnog een hoop kijkers.

  Rick Grimes film

  Het hoofdpersonage uit de eerste negen seizoenen van The Walking Dead werd aan het eind van seizoen negen zwaargewond meegenomen door een helikopter. Niemand weet wat er met de man gebeurd is en hier zal in The Walking Dead zelf waarschijnlijk geen antwoord meer op komen. AMC kondigde dan ook aan dat er een film gemaakt zou worden over Rick en wat er met hem gebeurd is. Dit klinkt natuurlijk ontzettend vet, omdat we niet alleen uitvinden wat het lot van de oud-sheriff is maar ook nog eens wie de mensen van deze mysterieuze helikopter zijn. Wij kunnen niet wachten!

  The Walking Dead World Beyond

  In deze serie die zich tien jaar na het begin van de zombie-uitbraak afspeelt krijgen we misschien wel een geneesmiddel voor het virus te zien. In de trailer wordt gezegd dat de vader van twee meiden, genaamd Iris en Hope, in een laboratorium in New York aan het werken was aan een ‘cure’. Van de serie die een stuk anders zal zijn dan The Walking Dead zoals we het gewend zijn valt dus een hoop te verwachten. Deze spin-off zal in 2020 nog beginnen en zal goed zijn voor twee seizoenen.

  Carol & Daryl

  De twee populairste personages uit The Walking Dead krijgen na het elfde seizoen een spin-off serie. Ook al zien velen dit als een slecht ding, aangezien de twee de enige zijn waar veel aandacht aan besteed wordt in de serie, zit er een hoop potentie in voor een frisse start. De twee zullen hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen van de groep en een nieuw leven starten, waarvan we nog geen idee hebben waar het ze zal brengen.

  Carol en Daryll hebben allebei een ongelofelijk overlevingsinstinct die we al heel vaak in actie hebben gezien in The Walking Dead. Wij kunnen dan ook niet wachten om meer te zien van deze twee geweldige karakters, die ook zelf duidelijk geen genoeg kunnen krijgen van de franchise.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.