The Walking Dead seizoen 10 setfoto's tonen bonusafleveringen

News
vrijdag, 05 februari 2021 om 9:00
the walking deadf1634110592
The Walking Dead seizoen 10 zit er officieel al op, maar we krijgen nog zes bonusafleveringen. Van die afleveringen is nu een aantal setfoto's opgedoken die een en ander verraden over de afleveringen van de AMC-serie.
De nieuwe setfoto's van de The Walking Dead seizoen 10 bonusafleveringen werden door The Walking Dead via Twitter het internet opgestuurd. De geselecteerde afbeeldingen gaan over aflevering 1017 en laten wel heel veel van Maggie zien. Daarnaast komen Daryl en Judith, die in de aflevering naast Maggie een grote rol zullen hebben. Het lijkt erop dat Maggie een flink aantal walkers tegen zal komen, terwijl ze met Daryl en Judith aan het verkennen is. Of dat ook echt is wat er tijdens de aflevering gebeurt, is nog even afwachten
Hieronder de afbeeldingen:

Walking Dead seizoen 10 snel van start

De eerste bonusaflevering van The Walking Dead seizoen 10, 'Home Sweet Home' komt op 28 februari op AMC voorbij. In andere afleveringen zullen we ook The Commonwealth weer zien, waarbij nieuwe karakters geïntroduceerd worden. De afleveringen lopen vervolgens door tot in april, waarna seizoen 10 definitief klaar is. De afleveringen zullen zoals gebruikelijk ook op televisiezender Fox voorbij komen en hopelijk later ook naar Netflix komen.
The Walking Dead seizoen 11 komt door corona pas in 2021 uit. Dat betekent dat we na de bonusafleveringen weer een hele tijd moeten wachten. Dit seizoen zal de serie afsluiten, maar er komen nog genoeg spin offs aan. Zo komt er een komedie spin off van de serie aan.

Populair Nieuws