The Walking Dead seizoen 10 krijgt nieuwe personages

News
maandag, 04 januari 2021 om 9:45
the walking deadf1634110592
The Walking Dead seizoen 10 zit er officieel al op, maar in februari krijgen we nog een zestal bonusafleveringen van de AMC serie. In deze afleveringen wordt de toon voor het elfde en laatste seizoen gezet en daar hoort een aantal nieuwe personages bij, waaronder misschien wel de vrouw van Negan, Lucille.
Onder andere Robert Patrick (Terminator 2, The X-Files), zal voorbij komen, meldt Comicbook.com. Hij speelt in The Walking Dead seizoen 10 het personage Mays. Deze is niet afkomstig uit de comics, maar speciaal bedacht voor de serie. Er is dan ook nog maar weinig over hem bekend, behalve dat hij keihard is en Father Gabriel en Aaron tegen het lijf zal lopen in een van de zes bonusafleveringen.
Naast Mays komt er nog een tweetal nieuwe personages naar seizoen 10 van The Walking Dead. Zo komen Elijah (Okea Eme-Akwari) en Lucille (Hilari Burton Morgan uit One Tree Hill en Grey's Anatomy) voorbij. Over deze personages is nog niets gemeld.

Is Lucille de vrouw van Negan in The Walking Dead seizoen 10?

Nu heeft Lucille en opmerkelijke naam, gezien dit ook de naam is voor de knuppel van Negan in de serie. Die knuppel is vernoemd naar zijn overleden vrouw. Het is dan ook aannemelijk dat zij de daadwerkelijke vrouw van Negan is die hij al jaren dood waant. Dit is nog niet bevestigd door AMC of de makers van de serie, maar het zou een flinke wending zijn zo aan het einde van de zombieserie.
The Walking Dead krijgt in februari nog zes nieuwe afleveringen voor seizoen 10, waarna seizoen 11 afgetrapt wordt. Dit seizoen zal 24 afleveringen tellen en de conclusie van de langlopende serie vormen.