The Walking Dead krijgt een anthology-serie

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 15:00
the walking deadf1634110592
AMC heeft aangekondigd dat er een anthology spin-off komt genaamd, Tales of the Walking Dead. In de serie worden losstaande verhalen verteld over de personages in het universum van The Walking Dead.
Het eerste seizoen van de anthology-serie staat gepland voor de zomer in 2022. Er zijn zes afleveringen van elk een uur, waarbij elke aflevering nieuwe of bestaande personages van The Walking Dead gevolgd worden. Channing Powell, de schrijver en producer van The Walking Dead zal voor deze serie de showrunner zijn en gaat samenwerken met Scott M. Gimple, de chief content creator van The Walking Dead, voor dit project.
Tales of the Walking Dead werd in 2020 al voor het eerst aangekondigd en zal plaatsvinden na het einde van The Walking Dead. Het werd aangekondigd met het feit dat seizoen 11 van The Walking Dead de laatste zal zijn.

Nog geen eind aan The Walking Dead

Walking Dead-fans hoeven nog zich nog lang geen zorgen te maken over het einde van de serie. Hoewel de serie ten einde loopt, komen er veel spin-off series van het origineel. Zo komt er ook nog een spin-off met Carol en Daryl.