Gaan we Rick Grimes zien in een The Walking Dead spin-off?

News
maandag, 04 oktober 2021 om 12:00
the walking dead films 141645f1700237275
Er gaan al langer theorieën rond dat Rick Grimes terugkeert in The Walking Dead spin-off World Beyond. In een interview met ComicBook.com ging Nico Tortorella, een acteur in de show, in op de vraag of Rick Grimes te zien zal zijn.
De gedachte dat Rick Grimes zou terugkeren is ontstaan toen duidelijk werd dat het personage Jadis in de spin-off te zien zal zijn. Jadis zat samen met Rick in de helikopter op het laatste moment dat we iets zagen van het populaire personage. Het zou dus logisch lijken dat we meer duidelijk gaan krijgen wat er na die helikopterrit is gebeurd.
Nico Tortorella, acteur van de spin-off, reageerde op een vraag over de mogelijke terugkeer van Rick Grimes. De acteur wil duidelijk niks weggeven en antwoordde met een grapje.
Acteurs van de show mogen natuurlijk geen echt antwoord geven op de vraag of Rick Grimes te zien zal zijn in de nieuwe show. Hoewel er niet echt een duidelijk antwoord is, is het antwoord geen nee. De kans is er dus nog zeker dat we hem zullen gaan zien in het aankomende seizoen van The Walking Dead World Beyond.

Wat is The Walking Dead World Beyond?

World Beyond is een The Walking Dead spin-off die te zien is op Amazon Prime Video. In de show is een andere groep overlevers te zien, deze keer bestaande uit voornamelijk tieners. Het is ondertussen al iets rustiger in de wereld, want de show speelt zich af tien jaar na de Zombie Apocalypse. World Beyond zal daarnaast geen looptijd krijgen van de originele show. De serie zal namelijk maar uit twee seizoenen bestaan. Het eerste seizoen is al te bekijken en het tweede seizoen zal binnenkort te zien zijn.