The Walking Dead seizoen 11 nu op Disney+

News
maandag, 23 augustus 2021 om 11:30
the walking dead temporada 11 fechaf1627298705
Op Disney+ kun je nu alvast genieten van The Walking Dead seizoen 11. Het laatste seizoen van de serie is vannacht in de Verenigde Staten op de buis verschenen. Nu heeft de streamingdienst van Disney de eerste aflevering van het seizoen ook alvast online gezet.
The Walking Dead was altijd een lastige serie in Nederland voor streamingdiensten. Netflix kocht de rechten wel eens op, maar liet deze vervolgens weer varen om een paar jaar later de rechten opnieuw te kopen. Inmiddels heeft Disney+ de serie alleen ook dankzij de nieuwste tak Star.
Daar staan een scala van series en films van onder andere FOX, wat tevens de zender is waarop The Walking Dead in Nederland wordt uitgezonden. Waar de serie vanavond weer verder gaat op de zender FOX, heeft Disney+ de eerste aflevering van seizoen 11 nu ook al vast op haar streamingdienst staan.

The Walking Dead seizoen 11

De aflevering, genaamd Acheron: Part I, is (zoals de titel wel doet vermoeden) slechts het eerste deel van een tweedelige première. In de aflevering gaat Daryl met zijn team op onderzoek uit op een militaire basis, terwijl de aflevering ook meer brengt van Maggie, het personage dat in seizoen 10 terugkeerde. Hoe het seizoen gaat verlopen blijft alleen in grote delen nog maar de vraag, want de stripboeken worden niet meer zo nauw gevolgd.
Het tweede deel van de première, Acheron: Part II, staat voor 30 augustus op de planning. Vervolgens worden wekelijks nieuwe afleveringen van seizoen 11 uitgezonden. Het laatste seizoen van de serie krijgt in totaal 24 afleveringen.