The Walking Dead A en B experimenten onthuld

News
dinsdag, 10 november 2020 om 8:30
the walking dead world beyondf1613985687
Toen Rick Grimes The Walking Dead verliet, werd er over hem gezegd dat hij een B-subject was. Het vermoeden ontstond hierdoor dat er ergens een experiment zou zijn en dat is nu bevestigd. World Beyond geeft nieuwe details over de experimenten in de serie.
In World Beyond worden er steeds meer details over de Civil Republic onthuld. Deze organisatie lijkt geen vriendelijke te zijn, maar er is nog veel onbekend. Wel is bekend dat Rick Grimes in handen van de organisatie is en dat de vader van personages Hope en Iris door ze meegenomen is. In de nieuwste aflevering zien we een van de snode plannen van de organisatie.
De aflevering toont namelijk net na de aftiteling een testsubject genaamd TS.A.4.0.2. Dit is Dr. Samuel Abbot uit Portland die tot leven gewekt is. Er worden verschillende tests op hem gedaan. Op de achtergrond zijn verschillende zombies te zien die blijkbaar ook testsubjecten zijn.

World Beyond wordt flink duister

Met de onthulling van deze testsubjecten belooft World Beyond weer een stapje dichtbij een meer duister imago te zetten. Rick Grimes is in de hoofdserie ontvoerd door CRM en gemarkeerd als een B-subject. Wat voor toekomst er voor hem in het verschiet ligt zal wellicht deels in de spin off voorbij komen, maar voornamelijk in de films rondom Grimes. Grimes zit namelijk niet in de serie. Wanneer die films precies uitkomen, is nog onbekend.