The Rock slaat Fast and Furious 10-uitnodiging met harde woorden af

News
donderdag, 30 december 2021 om 9:30
fast and furious 7f1636370857
Dwayne ‘The Rock’ Johnson zal definitief niet verschijnen in Fast and Furious 10, ondanks een uitnodiging van Vin Diesel. De acteur slaat de uitnodiging namelijk af met harde woorden.
Eerder heeft Dwayne Johnson al aangeven niet te willen spelen in de aankomende Fast and Furious-films, ondanks dat hij een grote rol in voorgaande delen had. Johnson en Vin Diesel hebben namelijk ruzie gehad, waardoor de Hawaiiaanse acteur niet meer wil samenwerken. Vin Diesel probeerde er nog verandering in te brengen, door The Rock via een boodschap op Instagram te vragen of hij alsnog wil meewerken aan Fast and Furious 10.
Bijna twee maanden laten reageert Johnson op de poging tot verzoening, maar niet op de manier waarop Diesel waarschijnlijk had gehoopt. In gesprek met CNN laat The Rock namelijk weten dat hij absoluut niet zal terugkeren naar de franchise, inclusief nog een paar harde woorden voor zijn voormalige collega.
Volgens Johnson is de uitnodiging van Vin Diesel ‘een voorbeeld van zijn manipulatie’. De acteur vindt het niet kunnen dat Diesel de kinderen van The Rock erbij heeft betrokken, evenals de dood van Paul Walker, in een publieke poging om de acteur terug te halen naar de franchise. De acteur wil zijn voormalige collega’s nog wel alle succes wensen en is ervan overtuigd dat de films dezelfde kwaliteit kunnen blijven leveren voor het publiek.

Nog even wachten op Fast and Furious 10

Liefhebbers van de actievolle franchise moeten nog wel even wachten op de volgende film. Fast and Furious komt namelijk pas in 2023 uit. Eigenlijk zou de film al veel eerder uitkomen, maar door het coronavirus zijn veel bioscoopreleases verplaatst, waaronder de nieuwe F&F. Recent is de film nog een keertje uitgesteld, maar deze keer van 7 april naar 19 mei 2023. Laten we hopen dat dat het laatste uitstel is voor de blockbuster.

Populair Nieuws