Fast and Furious 10 uitgesteld naar mei 2023

News
woensdag, 15 december 2021 om 12:00
fast and furious 9f1622019123
De actiefilm Fast and Furious 10 wordt wederom uitgesteld. Dit keer niet met een heel jaar, maar we zullen wel nog een maand langer moeten wachten tot de film uitkomt.
Het tiende deel van de Fast and Furious franchise wordt uitgesteld van 7 april 2023 naar 19 mei 2023. Op 7 april komt nu een nog niet aangekondigde animatiefilm uit, die gemaakt wordt door de makers van Shrek. Dit is overigens niet de eerste keer dat Fast and Furious 10 uitgesteld wordt, eerst stond de film zelfs voor dit jaar op de planning. De film is toen verzet naar 2023 omdat Fast and Furious negen ook uitgesteld is.
Het einde van de Fast and Furious franchise is inmiddels in zicht. Deel tien is het eerste deel van een tweedelig einde aan de franchise. In de film komen allerlei eerder voorgekomen karakters terug, naast vaste gezichten als Vin Diesel. Of Dwayne Johnson terug gaat keren is nog maar de vraag, aangezien deze ruzie heeft met hoofdrolspeler Vin Diesel. De strijdbijl lijkt wel een beetje begraven te zijn, aangezien Vin Diesel aan Johnson heeft gevraagd om terug te keren naar de film.

Maar wat krijgen we wel in 2022?

Gelukkig komen er allerlei andere spannende actiefilms uit in 2022. Zo krijgen we John Wick 4 en een zevende Mission Impossible film. In beide films zullen respectievelijk Keanu Reeves en Tom Cruise weer de hoofdrol spelen. Ook Knives Out 2 komt in 2022 uit. Daarnaast krijgen veel Marvel films een release in 2022, zoals Thor Love and Thunder en Spider-Man: Across the Spider Verse. Tot slot komt er na 13 jaar eindelijk een vervolg uit op James Cameron's Avatar.

Populair Nieuws