James Gunn onthult Nhut Le’s Judomaster in Peacemaker

News
donderdag, 30 december 2021 om 9:00
Er is een foto gedeeld van Nhut Le’s Judomaster voor de aankomende Peacemaker-serie. De foto is gedeeld door James Gunn, de regisseur van de HBO Max-serie.
James Gunn, de regisseur van Peacemaker heeft op Twitter een afbeelding gedeeld van Nhut Le’s Judomaster. De nieuwe foto toont de acteur gepositioneerd voor een gevecht in een geheel groen kostuum en masker.
Fans kregen eerder al een blik op Judomaster in een recente trailer van Peacemaker, in de trailer zag je Peacemaker in gevecht met de vechtsportmeester. Het is dus duidelijk dat de interacties tussen de twee niet al te vriendelijk zullen zijn.
John Cena zal in de serie te zien zijn als Peacemaker, die we ook wel kennen als Christopher Smith. Hij is een egoïstische burgerwacht die geobsedeerd is door vrede. De serie is een spin-off van The Suicide Squid. Hoewel het leek alsof Peacemaker omkwam in de film, bleek in de scene na de aftiteling dat hij het overleefde.
Naast Cena en Le spelen ook Steve Agee (John Economos), Danielle Brooks (Leota Adebyo), Robert Patrick (Auggie Smith), Jennifer Holland (Emilia Harcourt), Freddie Stroma (Adrian Chase) en Chukwudi Iwuji (Clemson Murn) in de serie.

Meer DCEU-series in de maak

Peacemaker is de eerste serie uit de DCEU, maar zal zeker niet de laatste zijn. Eerder is namelijk al aangekondigd dat er spin-offs in de maak zijn van Batman, waaronder een over The Penguin. Daarnaast heeft Gunn aangekondigd dat er mogelijk nog meer spin-offs komen van Suicide Squid-personages. Mogelijk zal Peacemaker hinten naar een volgende spin-off binnen de DCEU.

Peacemaker
zal 13 januari verschijnen op HBO Max en heeft acht afleveringen