The Rings of Power seizoen 2 krijgt een aantal grote namen erbij

News
dinsdag, 21 maart 2023 om 13:00
lord of the rings the rings of powerf1644842804
De cast van The Rings of Power voor seizoen 2 wordt flink uitgebreid door Amazon Studios. Er zijn namelijk een aantal grote nieuwe namen aangekondigd voor The Lord of the Rings-serie.
In het eerste seizoen van The Rings of Power hebben fans kennis kunnen maken met een uitgebreide cast aan bekende en nieuwe karakters, waaronder Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Halbrand (Charlie Vickers), Arondir (Ismael Cruz Cordova) en Nori (Markella Kavenagh). Voor het tweede seizoen wordt de cast uitgebreid met een aantal grote namen.
Amazon Studios heeft namelijk in een persbericht bekendgemaakt dat The Rings of Power wordt versterkt door Ciarán Hinds, Rory Kinnear en Tanya Moodie. Hinds is genomineerd voor een Oscar en BAFTA en kennen we onder andere van zijn rollen uit Game of Thrones, Munich en Belfast. Zijn meest iconische rol was Julius Caesar in de HBO-serie Rome.
Rory Kinnear zal bij het grote publiek voornamelijk bekend zijn door zijn rol als Bill Tanner in de James Bond-films Quantum of Solace, Spectre en Skyfall, maar hij heeft ook in veel andere films en series gespeeld. Zo is hij te zien in onder andere Penny Dreadful, The Imitation Game, Black Mirror en Our Flag Means Death.
Tanya Moodie heeft ook veel verschillende rollen vertolkt, waaronder in Motherland, A Discovery of Witches, Sherlock en Neverwhere. Welke rollen de drie nieuwe castleden gaan spelen in The Rings of Power is nog niet bekend.

Grootschalig tweede seizoen

Naast een grotere cast zal The Rings of Power seizoen 2 ook een stuk spectaculairder worden, volgens de baas van Amazon Studios. De studio heeft naar verluidt veel geleerd van het eerste seizoen. Zo zal het tempo worden verhoogd en zal de schaal en omvang wordt vergroot op het scherm. Wanneer The Rings of Power seizoen 2 verschijnt is nog niet onthuld.

Populair Nieuws