Nieuwe geruchten over The Rings of Power seizoen 2

News
donderdag, 05 januari 2023 om 16:30
the rings of power galadrielf1671531128
Amazon Prime is al begonnen met het filmen van het tweede seizoen van de hitserie The Lord of the Rings: The Rings of Power. Eerder werd aangekondigd dat er een castingwisseling zal zijn. Joseph Mawle, die de Orc-leider Adar speelt, is vervangen door Sam Hazeldine. We hebben nu te maken met een ander gerucht.
Malwe bracht een verklaring uit over zijn vertrek en wenste de cast en crew veel succes voor seizoen twee. Er is momenteel niet veel bekend over de plot van het tweede seizoen, maar als we een nieuw gerucht mogen geloven, zal het een zeer controversieel personage bevatten. Volgens TheOneRing.Net zal Tom Bombadil tijdens het volgende seizoen verschijnen. Tom Bombadil is een integraal personage in de Tolkien boeken, maar was volledig afwezig in de Lord of the Rings films van Peter Jackson.
the lord of the rings orcf1672910282
“Een groot thema in Tolkien's series is het milieubewustzijn en manier waarop machines en industrialisaties het land vernietigen”, vertelde McKay aan The Hollywood Reporter. “We wilden dat dat de hele tijd centraal stond. Het is iets wat steeds weer opduikt tijdens de show. Dus in de schrijverskamer vroegen we: wat als Mordor mooi was? Allemaal landelijk zoals Zwisterland. En wat zou gebeuren als het zou kunnen transformeren? We hadden het over de vergiftiging van het land die begint in de eerste aflevering met de koe. Dan kom je erachter dat de tunnels worden gegraven en dat zwavel de lucht in gaat. Adar, onze slechterik, ziet de Orcs als zijn volk en ze verdienen een thuis waar de zon hen niet kwelt.”
Patrick Mckay en J.D. Payne ontwikkelden The Rings of Power voor Prime Video, geinspireerd op het werk van J.R.R. Tolkien. Het speelt zich af in het tweede tijdperk van de wereld van Midden-aarde. De cast van de show bestaat uit Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath.

Populair Nieuws