Ster van geliefde serie kon niet van rol genieten

News
dinsdag, 11 juli 2023 om 10:00
82811 original 6370caf738f12f1668336434
Sommige namen in Hollywood zijn onlosmakelijk verbonden aan een geliefde serie. Je zou denken dat acteurs blij zijn om bij een succesvolle film of serie betrokken te zijn. Maar acteur Rainn Wilson laat nu weten dat hij ongelukkig was bij het filmen van The Office.
Tien jaar nadat de serie stopte en bijna twintig nadat hij begon, is The Office nog altijd een zeer geliefde serie. Je zou verwachten dat de acteurs in zo’n langlopende succesvolle serie het naar hun zin hebben gehad. Maar Rainn Wilson, die Dwight Schrute speelde, was tijdens de jaren dat de serie liep naar eigen zeggen “vooral ongelukkig”.
Dat vertelt Wilson tijdens de Club Random podcast. The Office was op dat moment voor de acteur niet genoeg. Hij kon niet van zijn rol genieten omdat hij had gehoopt dat de serie hem een grote filmcarrière had kunnen bezorgen en hem “de volgende Jack Black of Will Ferrell” had kunnen maken.
Intussen zorgde The Office bij andere acteurs wel voor succes in de filmwerel. Met name Steve Carrell (Michael Scott) maakte een groot aantal succesvolle films terwijl The Office nog liep. Carrell stopte op zeker moment zelfs met de serie om zich op zijn filmcarrière te richten.

Opvallende The Office remake zonder Rainn Wilson

The Office is nog altijd enorm populair en krijgt in de komende jaren zelfs een nieuwe reboot op de Australische tv. Die zal alleen wel zonder Rainn Wilson of andere bekende gezichten worden gemaakt, want de bekende hoofdrollen zijn dit keer voor vrouwen. Wilson heeft na The Office gelukkig nog wel een carrière in zowel film en tv, met rollen in onder andere Weird: The Al Yankovic Story en Star Trek: Discovery.