Geen reboot, maar een spin-off voor The Office

News
dinsdag, 14 november 2023 om 13:00
82811 original 6370caf738f12f1668336434
De maker van The Office heeft bevestigd dat er geen reboot komt van de show. In plaats daarvan denkt hij na over een spin-off in dezelfde stijl als de populaire serie.
Eerder werd er gemeld over een mogelijke reboot van de erg geliefde show The Office. Nu meldt de oorspronkelijke maker van de show, Greg Daniels, dat dit zou moeten gebeuren in de vorm van een spin-off. Dat laat hij weten in gesprek met The Wrap.
Daniels maakte de Amerikaanse en veruit bekendste versie van de serie. Dit deed hij tussen de jaren 2005 en 2013. Nu vertelt hij open te staan voor een nieuw project in The Office-universum.
De serie is nog steeds erg populair onder fans. De geliefde serie, die momenteel op Netflix staat, werd geschoten in een soort van documentaire stijl en had daarnaast ook geen laugh track - een zogeheten 'mockumentary'. Dit was voor een sitcom destijds erg innovatief en verdiende enorm veel prijzen hiervoor.

That’s what he said

De nieuwe serie zou volgens Daniels zich moeten afspelen in hetzelfde universum als The Office. Onduidelijk is nog of andere personages uit de show terug zullen keren of dat deze serie helemaal nieuwe personages zou moeten bevatten. John Krasinski, die in de show Jim Halpert speelt, heeft eerder verteld al open te staan voor een terugkeer naar een potentiële spin-off, maar onduidelijk is of zelfs hij terug zal keren.
“Ik ben fan van de manier waarop ‘The Mandalorian’ een nieuwe show is in het Star Wars-universum. Het idee is dat deze documentaire ploeg een documentaire maakt over een ander onderwerp dan het kantoorleven”, zei Daniels over de mogelijke nieuwe serie.