Storing bij Rabobank zorgt voor problemen met internetbankieren

News
vrijdag, 24 september 2021 om 14:00
Klanten bij de Rabobank die vandaag hun geldzaken willen regelen, zullen dat waarschijnlijk even moeten uitstellen. De Nederlandse bank kampt namelijk met een storing, waardoor internetbankieren nu niet mogelijk is.
Update: Rabobank heeft op Twitter laten weten dat ze op de hoogte zijn van de storing
De technische problemen houden maar niet op. Steeds meer bedrijven lijken namelijk last te krijgen van storingen tijdens de coronapandemie en dat geldt ook voor de Nederlandse banken. Momenteel zou ook de Rabobank kampen met technische problemen.
Allestoringen.nl stroomt vol met klachten over de Rabobank. De problemen gaan vooral over het inloggen. Hierdoor kunnen klanten niet internetbankieren. Naast de storingen met inloggen geef ook een groot gedeelte aan dat ze problemen hebben met mobiel bankieren. Beide klachten gaan over het inloggen dus de kans is groot dat daar het grote probleem ligt.
Ook op Twitter geven een hoop mensen aan last te hebben van problemen met inloggen. Na het inloggen zouden gebruikers namelijk alleen maar een wit scherm te zien krijgen.

Niet de enige bank vandaag

Eerder op de dag was er ook al storing bij ING. Door die storing was het niet mogelijk voor klanten om te gaan internetbankieren. Bij ING was dit probleem gelukkig vrij snel opgelost. De oorzaak van deze storing is nog niet bekend. Hoe snel de problemen bij de Rabobank zullen worden opgelost is ook nog niet bekend.

Populair Nieuws