The Office krijgt eigen game op Android en iOS

News
dinsdag, 14 september 2021 om 13:30
the officef1631611942
De Amerikaanse versie van de enorm populaire serie The Office krijgt zijn eigen mobiele game op Android en iOS, ondanks dat de serie al is afgelopen sinds 2013.
Eind dit jaar zal de spiksplintere nieuwe game The Office: Somehow We Manage gratis te downloaden zijn in de App Store en Google Play Store. De game is gebaseerd op de populaire sitcom The Office. Het spel is eigenlijk enorm simpel: zorg ervoor dat het papierbedrijf Dunder Mufflin winst blijft makien. Tijdens het spelen maken spelers momenten mee die ook voorbij zijn gekomen in de Amerikaanse variant van The Office, die tussen 2005 en 2013 uitgezonden werd.

Memorabele momenten

In de game komen personages als Michael Scott, Jim Halpert, Pam Beesly en Dwight Schrute voor. Ook zijn er allerlei scènes die je doen denken aan leuke momenten uit de serie. Zo maak je bijvoorbeeld The Dundies, Dinner Party en een weekend op de boerderij van Dwight Schrute mee.
Het Canadese bedrijf Leaf ontwikkelt samen met East Side Games het nieuwe mobiele spel. Het gaat allemaal in samenwerking met Universal Games, die we ook van bijvoorbeeld Jurassic World Alive kennen, gebaseerd op de Jurassic World films.

Het doel van The Office game

In de game is het de bedoeling dat je een speciaal soort munt verdient, de Scott Coins. Daarmee kunnen gamers bijvoorbeeld hun bureau upgraden om meer en sneller munten te verdienen. Net als bij veel andere gratis spellen kun je deze munten ook in de winkel van het spel kopen. Ook zullen er zowel wekelijks als maandelijks gloednieuwe events zijn.
Om het helemaal mooi te maken zijn alle afleveringen van The Office vanaf 23 oktober op Netflix te zien.