The Mandalorian vanaf nu weer te zien op Disney+!

News
woensdag, 01 maart 2023 om 10:00
Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat seizoen 2 van The Mandalorian werd uitgezonden. In de tussentijd zijn er veel andere Star Wars-series verschenen, maar veel fans keken toch vooral uit naar The Mandalorian seizoen 3. Vandaag is het eindelijk zover.
Het was al een tijdje bekend wanneer The Mandalorian seizoen 3 naar Disney+ zou komen. Maar voor wie het gemist heeft of vergeten was bij deze een reminder. Vanaf vandaag kun je de avonturen van The Mandalorian en Grogu weer op de voet volgen.
Bij streaming is het niet ongebruikelijk om een seizoen in één keer uit te brengen, maar wekelijkse afleveringen zien we sinds een paar jaar ook weer vaker. Dat releaseschema houdt The Mandalorian in seizoen 3 ook aan, net als in vorige seizoenen. Er zijn geen uitzonderingen met bijvoorbeeld twee afleveringen in één week, dus de seizoensfinale verschijnt op 19 april.

Kun je direct in The Mandalorian seizoen 3 duiken?

Hoewel er geen afleveringen of specials van The Mandalorian zijn verschenen tussen seizoen 2 en 3, kan het handig zijn om voor je in seizoen 3 duikt The Book of Boba Fett te kijken, als je dat nog niet gedaan had. Die serie speelt zich af rond dezelfde tijd als The Mandalorian en er gebeuren een paar dingen die vrij relevant zullen blijken voor de situatie aan het begin van seizoen 3. Het is goed mogelijk dat je een korte samenvatting te horen krijgt in The Mandalorian zelf, maar het hele verhaal zal ook in de toekomst over meerdere series verspreid zijn.
Overigens kun je de komende weken genieten van een dubbele portie Star Wars op woensdagen. Terwijl The Mandalorian begint is The Bad Batch namelijk ook nog in volle gang. Ook die serie is natuurlijk te zien op Disney+.