Eerste Star Wars serie van 2023 nu te zien op Disney+!

News
woensdag, 04 januari 2023 om 8:00
Vaak moet je in het begin van het jaar nog even wachten tot er leuke nieuwe dingen komen. Maar bij Star Wars gaan de remmen dit jaar meteen los. De eerste serie van 2023 is nu te zien op Disney+.
Het eerste kwartaal van 2023 is goed voor Star Wars-fans. Vooral maart wordt erg druk met zowel Star Wars Jedi: Survivor als seizoen 3 van The Mandalorian. Maar je hoeft niet tot maart te wachten om iets te kijken. The Bad Batch begint namelijk nu al aan zijn nieuwe seizoen.
Net als het eerste seizoen telt het tweede 16 afleveringen, waarvan de eerste twee nu al zijn te zien. Daarna verschijnen de afleveringen wekelijks op woensdag, behalve in het midden en aan het einde van het seizoen. Aflevering 7 en 8 verschijnen namelijk op dezelfde dag en hetzelfde geldt voor de laatste twee afleveringen.

Waar gaat The Bad Batch op Disney+ over?

In The Bad Batch volgen kijkers een gelijknamige groep klonen die iets afwijken van hoe de rest van het klonenleger in elkaar zit. Na afloop van de Clone Wars proberen zij hun plek te vinden in de wereld nu het Empire met harde hand regeert en klonen aan het vervangen is. The Bad Batch is een animatieserie, maar ook liefhebbers van live-action zullen hier en daar bekende gezichten zien als Fennec Shand (The Mandalorian) en Saw Gerrera (Andor, Rogue One).
Zoals gezegd is The Bad Batch maar het begin van de vele Star Wars-content die dit jaar verschijnt. Naast het eerder genoemde derde seizoen van The Mandalorian kunnen we nog veel meer series verwachten op Disney+, waaronder Ahsoka en Skeleton Crew.