Dead Space remake heeft een grote verrassing

News
maandag, 23 januari 2023 om 11:00
dead space remake screenshot 4f1665765106
De remake van Dead Space staat voor de deur en er komen steeds meer interessante details naar buiten. De lijst van PS5 Trophies voor de game is bijvoorbeeld op verschillende sites, waaronder TrueTrophies, te zien. Daaruit is op te maken dat de game een grote verrassing heeft voor wie de originele game kent.
Spelers die een game goed kennen willen een remake nog wel eens overslaan. Zeker als de originele versie qua graphics en gameplay nog best te pruimen is, heeft niet elke remake iets te bieden voor veteranen. Maar Dead Space heeft in de remake in ieder geval één ding dat je in de originele game niet kon vinden.
Eén van de Trophies voor de game, genaamd Reunion, heeft een interessante eis om hem vrij te spelen. Je moet namelijk “het alternatieve einde” zien op een moeilijkheidsgraad naar keuze. Op zich is dat geen heel bijzondere eis: veel games hebben achievements of Trophies voor het zien van alle eindes.

Gloednieuw einde voor Dead Space remake

Maar wat dit geval interessant maakt is dat de originele versie van Dead Space helemaal geen alternatief einde heeft. Zelfs spelers die bekend zijn met de originele game zullen dus iets nieuws ervaren bij het halen van deze Trophy. Het is tot dusver nog onbekend wat het nieuwe einde is en of het van enig belang is, of meer een soort easter egg zal zijn.
We zullen het in ieder geval snel genoeg merken. De remake van Dead Space verschijnt namelijk al over een paar dagen, op 27 januari. Als je de game via Steam pre-ordert krijg je de originele versie van Dead Space 2 er gratis bij.

Populair Nieuws