The Mandalorian seizoen 2 releasedatum bevestigd door showrunner

News
dinsdag, 09 juni 2020 om 9:50
the mandalorian swcc d90303c8f1573654610
Door de uitbraak van het coronavirus hebben veel series vertraging opgelopen, maar dat is niet het geval voor The Mandalorian. De Disney+ exclusive serie krijgt in oktober haar tweede seizoen.
De laatste paar weken hebben we veel nieuwe series en seizoenen langs zien komen op streamingdiensten als Netflix en Disney+. Waarschijnlijk gaan we binnenkort alleen een flink gat in nieuwe releases krijgen, want door het coronavirus zijn alle producties stilgevallen.
Gelukkig is dat niet het geval voor de Star Wars serie The Mandalorian. Op het ATX TV festival heeft showrunner Jon Favreau laten weten waarom de plannen niet zijn gewijzigd, dat meldt Comicbook.com.

Boba Fett in The Mandalorian

Het eerste seizoen van The Mandalorian ging in november in premiere op Disney+, dezelfde dag dat de dienst zelf werd gelanceerd. Het verhaal van de Star Wars serie gaat over een naamloze premiejager, die plotseling voor een ogenschijnlijk onschuldig en kwetsbaar wezentje moet zorgen. In het tweede seizoen zal de beroemde premiejager en fan favorite Boba Fett zijn opwachting maken. Als je wil weten wat er nog meer bevestigd is voor het tweede seizoen van The Mandalorian, lees dan ook onze special over het aankomende seizoen.