Dit is wat we weten over The Mandalorian seizoen 2!

  The Mandalorian is een van de eerste nieuwe series die op Disney+ verscheen en bleek een enorme hit te zijn. Het is daarom niet gek dat fans haast niet meer kunnen wachten op het tweede seizoen. Een trailer is er nog niet, maar ondertussen krijgen we steeds meer te horen over het nieuwe seizoen. Dit is wat we nu al weten van The Mandalorian seizoen 2.

  Walt Disney Studios

  Geen vertraging

  Door de coronacrisis zijn er veel producties van aankomende films en series momenteel stilgelegd. Gelukkig valt The Mandalorian hier buiten. De opnames van seizoen 2 waren al afgerond voordat veel landen in quarantaine gingen. Aangezien de beelden al zijn opgenomen blijft er alleen nog maar de postproductie over. Ook dit zal door kunnen blijven gaan, dit bevestigde Disney-topman Bob Chapek in een interview met CNBC.

  Fans hoeven gelukkig niet lang meer te wachten. De releasedatum van The Mandalorian staat op oktober 2020. Aangezien alles volgens de planning door kan gaan, blijft deze datum dus ook staan en kunnen we dit jaar nog genieten van het tweede seizoen van The Mandalorian. Ook is het een tijdje geleden bevestigd dat er al aan een derde seizoen wordt gewerkt. Wanneer de opnames hiervan zullen starten is nog niet bekend, maar door de coronacrisis zal de productie niet zo snel gaan als het tweede seizoen.

  Walt Disney Studios

  Nieuwe gezichten

  De laatste tijd zijn er een hele hoop nieuwe aankondigen gekomen over de cast van The Mandalorian. Niet alleen werd het bevestigd dat we veel personages uit seizoen 1 terug kunnen verwachten in het nieuwe seizoen, zo zal Giancarlo Esposito terugkeren als bad guy Moff Gideon. Toch zijn er zijn ook een hoop nieuwe namen die zich bij de cast aan zullen sluiten. Timothy Olyphant, bekend van zijn rollen in Hitman en Once upon a Time in Hollywood, voegt zich bij de cast toe. Wie hij precies zal spelen is nog niet bekend. Actrice Katee Sackhoff zal ook in het tweede seizoen te zien zijn. Sackhoff speelt de rol van Bo-Katan Kryze, een Mandalorian-krijgster.

  Een van de meest besproken geruchten gaat over Daredevil-actrice Rosario Dawson die waarschijnlijk in het tweede seizoen de rol zal spelen van Ahsoka Tano. Veel Star Wars fans zullen Ahsoka al kennen van de populaire animatie-serie Star Wars: The Clone Wars. Ahsoka is een van de hoofdpersonages van de serie en is de Padawan leerling van Anakin Skywalker. Veel fans zijn ontzettend enthousiast dat Ahsoka eindelijk in een live-action productie van Star Wars te zien zal zijn, maar er zijn ook een aantal mensen die de casting van Rosario Dawson niet helemaal passend vinden. Toch is het nog niet helemaal bevestigd dat Dawson de rol van Ahsoka zal spelen. Wat wel gegarandeerd is, is dat we haar sowieso in het nieuwe seizoen zullen zien.

  Walt Disney Studios

  Spannend plot

  Net als veel andere producties die onder Disney Studios vallen, blijven details over het plot van The Mandalorian seizoen 2 goed verborgen. Toch is er al het een en het ander waar we alvast naar uit kunnen kijken. In de finale van het eerste seizoen zagen we hoe Mando samen met Baby Yoda uit de klauwen van Moff Gideon wist te ontsnappen. Mando heeft de taak gekregen om Baby Yoda, die officieel 'The Child' heet, op te voeden. Hier zullen we in het volgende seizoen dus zeker meer van zien.

  Ook zullen we meer van Moff Gideon zien. In de finale konden we zien hoe Gideon zijn Darksaber onthulde. Hier zal hij in het tweede gegarandeerd vaker gebruik van maken. Het is duidelijk dat dat Moff Gideon niet zal stoppen voor hij Mando en The Child te pakken heeft. Giancarlo Esposito, de acteur die Moff Gideon speelt, heeft verteld dat zijn personage zeker een veel grotere rol zal krijgen in het aankomende seizoen. Daarnaast zal de serie meer aandacht besteden aan Greef Carga, met name zijn oorsprongsverhaal.

  Walt Disney Studios

  Meer Baby Yoda

  Wanneer je aan The Mandalorian denkt, kun je Baby Yoda haast niet weglaten. Het kleine, schattige wezentje ging vrijwel meteen viraal toen de nieuwe Star Wars-serie op Disney+ verscheen. Veel fans vonden Baby Yoda, ofwel The Child, dan ook een van de leukste personages in The Mandalorian en kunnen niet wachten om meer van hem te zien. Gelukkig zal die wens in seizoen 2 uitkomen. In het tweede seizoen zullen we zien hoe Mando The Child probeert op te voeden, dit zal vast niet al te makkelijk zijn.

  Daarnaast is er aan het einde van het eerste seizoen bij veel fans een vraag achtergebleven: "Wie is Baby Yoda?" Volgens een Twitter bericht zouden alleen Taika Waititi en Jon Favreau de 'echte' naam van Baby Yoda weten. Taika Waititi gaf hier niet veel later een reactie op. "Volgens mij is het Nigel." aldus Taika Waititi. In het tweede seizoen zullen we waarschijnlijk meer te weten komen over The Child. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om meer van Baby Yoda te zien!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.