Bekende Star Wars schurk komt naar The Mandalorian Season 2

News
maandag, 11 mei 2020 om 11:30
mandof1589185284
Boba Fett hebben we voor het laatst gezien in de Sarlacc-put op Tatooine en voor dood achtergelaten. Het lijkt erop dat hij is ontsnapt en hij zal terugkeren met een soortgelijk uitziende premiejager.
The Hollywood Reporter zegt dat Boba Fett kort zal verschijnen in het tweede seizoen van The Mandalorian. Naar verluid wordt hij gespeeld door acteur Temuera Morrison, die Jango Fett speelde in Attack of the Clones. Jango Fett was de basis voor de soldaten van het Clones leger, waaronder zijn zoon Boba Fett, dus Morrison is precies hoe Boba Fett eruit zou zien in de Star Wars-canon. Producenten Dave Filoni en Jon Favreau hadden de rol niet beter kunnen casten, zelfs als Boba Fett zijn helm nooit afdoet.
Boba Fett zou in de eerste instantie zijn eigen Star Wars-spinoff-film krijgen. Josh Trank was gepland om te regisseren, maar nadat de directeur het project had verlaten, werd het hele ding op de plank gelegd. Of dit iets uit dat idee haalt, is niet bekend, maar dat feit bewijst dat Lucasfilm Boba Fett in ieder geval nog een keer in beeld wil brengen.

The Mandalorian seizoen 1

Aan het einde van aflevering vijf, The Gunslinger, werd het lichaam van Fennec Shand (Ming-Na Wen) benaderd door een mysterieus figuur. Door de korte blik, het geluid de omgeving op Tatooine, vermoedden velen dat dat personage Boba Fett was. Dit is nog niet zeker, maar het voelt zeker plausibel.
En natuurlijk is de Mandalorian zelf een premiejager in een gedaante die lijkt op die van Boba Fett. Het zou erg vermakelijk zijn om de twee op een of andere manier in de serie te zien.
Seizoen twee van The Mandalorian staat gepland voor Disney + later dit jaar.