The Mandalorian seizoen 2 release opgehelderd

News
maandag, 10 augustus 2020 om 10:30
mandalorianf1631628670
Disney heeft opnieuw bevestigd (via ComicBookMovie) wanneer The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ moet gaan verschijnen. De streamingdienst van Disney zal het tweede seizoen in oktober dit jaar wekelijks weer gaan streamen. Zo maakt Bob Chapek, CEO van Disney bekend tijdens de kwartaalbijeenkomst voor aandeelhouders.
Het tweede seizoen van de populaire Star Wars-serie komt daarmee een jaartje nadat de dienst oorspronkelijk in premiere ging. Destijds was het de grote klapper om de streamingservice mee te lanceren. Ondanks het feit dat de serie niet door iedereen even goed ontvangen werd, zijn de verwachtingen voor het volgende seizoen hoog.

The Mandalorian seizoen 2 brengt ook Rebels-connectie

Het eerste seizoen eindigde namelijk met een cliffhanger die vele Star Wars-fans op het puntje van hun stoel liet zitten. De onthulling van de Darksaber zorgde voor veel vraagtekens en impliceert connecties met eerdere Star Wars-animatieseries (The Clone Wars en Rebels). De mysterieuze sabel is nu in handen van schurk Moff Gideon en iedereen wil weten hoe de voormalige Empire-generaal deze in handen heeft gekregen.
De sabel was namelijk in Star Wars Rebels in handen van Sabine Renn, een rebel met Mandaloriaanse achtergrond. Aan het einde van de serie gaat ze samen met Ashoka Tano op zoek naar de verloren Jedi Ezra, maar een definieve vondst werd nooit gedaan. Toen eerder dit jaar duidelijk werd dat Ashoka naar The Mandalorian zou komen, vonden velen dit dan ook een logische stap.
The Mandalorian seizoen 2 staat voor oktober dit jaar op de planning. Een precieze releasedatum is nog onbekend.

Populair Nieuws

Laatste Reacties