The Mandalorian seizoen 2 lek onthult afleveringstitels

News
dinsdag, 28 april 2020 om 12:00
mandalorian 200428 091913f1588065805
Via Twitter zijn de titels van alle afleveringen van The Mandalorian seizoen 2 gelekt. Uit de acht afleveringstitels kunnen we een aantal details ontfutselen over wat ons te wachten staat in het nieuwe seizoen.
Twittergebruiker Emre Kaya deelde een aantal dagen geleden alle acht afleveringstitels van het tweede seizoen van The Mandalorian. Alhoewel er geen bron wordt genoemd heeft dit Twitteraccount vaker informatie gelekt die later accuraat bleek te zijn. Zo lekte de trailer van de DC Comics-film Birds of Prey via ditzelfde account.
De namen lijken het formaat van het eerste seizoen te volgen met cryptische, simpele titels in de vorm van 'The ...'. Als we de titels bekijken met het reeds aangekondigde nieuws in het achterhoofd kunnen we een aantal gebeurtenissen koppelen aan de afleveringsnamen.

Nieuwe personages

Recentelijk werd bekend dat Rosario Dawson waarschijnlijk de rol van Ahsoka Tano gaat vertolken, wiens karakter haar live action debuut gaat maken in het Star Wars universum. Ahsoka is in het verhaal van de geanimeerde series The Clone Wars en Star Wars: Rebels een van de belangrijkste Jedi's.
In The Mandalorian worden de Jedi 'sorcerers' genoemd. De titel van de zesde aflevering van The Mandalorian seizoen 2 is 'The Sorcerer', wat zou kunnen betekenen dat Ahsoka in deze aflevering haar debuut zal maken.

Het grotere universum

Een andere opvallende titel is de titel van de achtste aflevering van The Mandalorian, 'The Empire'. The Mandalorian speelt zich af na de val van het Keizerrijk uit de originele Star Wars trilogie en voor de opkomst van de First Order uit de laatste drie bioscoopfilms. The Mandalorian seizoen 2 zou met een titel als 'The Empire' kunnen hinten naar een link met het bredere Star Wars universum, met een cliffhanger aan het einde van het seizoen van wellicht de introductie van een bekend personage.
The Mandalorian seizoen 2 begint in oktober van dit jaar. Om je Mandalorian-fix voor die tijd te krijgen kun je op 4 mei op Disney+ uitkijken naar Disney Gallery: The Mandalorian, een achtdelige documentaireserie die je een kijkje achter de schermen van The Mandalorian geeft.