Disney+ komt met documentaireserie over The Mandalorian

News
donderdag, 16 april 2020 om 8:00
schermafbeelding 2019 11 08 om 003618f1586977086
The Mandalorian was een van de grote aandachtstrekkers van Disney+ tijdens de lanceringsperiode. De serie vulde de harten van menig kijker en was favoriet op sociale media. Nu komt Disney met een achtdelige documentaireserie rond de successerie, die begint op "Star Wars dag", 4 mei.
The Mandalorian is een achtdelige serie die draait rond Mandaloriaanse premiejager Din Djarin. Hij krijgt opdracht een naamloos vijftigjarig doelwit op te sporen op te sporen en uit te leveren. Dit doelwit blijkt heel speciaal te zijn en Djarin krijgt spijt. Hij levert het doelwit niet af en wordt daardoor zelf doelwit. Samen met zijn eerdere doelwit vluchten. Gaandeweg leren we meer over de leefwijze van de premiejagers, die we in de Star Wars films natuurlijk kennen van Bobba Fett.
De serie werd gewaardeerd vanwege zijn hoge productiewaarden en de wat rustigere verhaallijn vergeleken met de films. Ook de aaibaarheidsfactor van het doelwit van Djarin speelt daar een belangrijke rol bij. De serie heeft diverse prijzen gewonnen voor zijn special effects.
Disney Gallery: The Mandalorian komt vanaf 4 mei wekelijks op Disney+ en zal dus niet in een keer te bingewatchen zijn. De datum 4 mei is niet willekeurig gekozen: in Amerika wordt 'May the fourth' ook wel Star Wars Day genoemd, vanwege de gelijkenis op de spreuk May the Force be with you, die veelvuldig gebruikt wordt in de films.
Seizoen twee wordt inmiddels opgenomen en de verwachting is dat deze eind van het jaar op Disney+ zal verschijnen. Een van de geruchten is dat Darth Maul in het tweede seizoen zal verschijnen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties