The Mandalorian season 2 is al klaar met filmen!

  Nog voordat het eerste seizoen van The Mandalorian vorig jaar begon werd al bekend dat er een tweede seizoen zou komen. De opnames voor season 2 zijn nu afgerond. Dat laat Gina Carano (Cara Dune) weten op instagram.

  Disney+

  The Mandalorian season 2 komt in oktober naar Disney+. In het komende half jaar zullen Jon Favreau en zijn team het druk krijgen met montage en effecten van het nieuwe seizoen. Mogelijk zien we tijdens Star Wars Celebration alvast de vruchten van.

  Wat er gaat gebeuren wanneer we Din Djarin en The Child terugzien is voorlopig nog topgeheim. Wij hebben al een paar voorzichtige en een paar gedurfdere gokjes gewaagd. Hoeveel daarvan waarheid wordt is nog even afwachten.

  Nog meer Star Wars naar Disney+

  Behalve The Mandalorian zijn er nog enkele andere Star Wars series in productie voor Disney’s streamingdienst. Zo wordt er gewerkt aan een Rogue One prequelserie over Cassian Andor. Daarnaast zal Ewan McGregor zijn rol als Obi-Wan Kenobi weer oppakken voor een serie. Op dit moment is het laatste seizoen van The Clone Wars in volle gang.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.