Venom 3 heeft eindelijk een nieuwe releasedatum gekregen

News
vrijdag, 17 november 2023 om 12:30
venom 2 let there be carnagef1699533084
Venom 3 heeft eindelijk een definitieve releasedatum gekregen. De film staat op het punt om de productie te hervatten na een periode van onzekerheid.
Oorspronkelijk gepland voor 14 juli 2024, werd Venom 3 getroffen door de acteursstaking in Hollywood, wat de releasedatum in gevaar bracht. Alleen na het oplossen van de stakingskwestie, heeft Sony de nieuwe releasedatum vastgesteld op 8 november 2024, waardoor fans van de eerdere films nog ongeveer een jaar geduld moeten hebben.
Tom Hardy, die schitterde in de voorgaande twee Venom-films, zal terugkeren als het iconische titelpersonage en heeft niet alleen zijn acteertalent maar ook zijn creativiteit aangewend. Hij heeft namelijk ook meegewerkt aan het script voor de film. Dit verhaal vormt de basis voor het scenario dat Kelly Marcel, bekend van haar werk aan Terra Nova, zal ontwikkelen.

Nieuwe castleden voor Venom 3

In de eerste Venom ontdekt journalist Eddie Brock een buitenaardse levensvorm, Venom, die hem krachten schenkt. Samen vechten ze tegen een meedogenloze zakenman. In het tweede deel, Venom: Let There Be Carnage, wordt Eddie geconfronteerd met een moordlustige symbiote, Cletus Kasady en zijn alter ego Carnage.
De cast voor Venom 3 wordt ook weer uitgebreid. Nieuwkomers in de vorm van Juno Temple en Chiwetel Ejiofor voegen zich bij de cast, waarbij Ejiofor, bekend van zijn rol in de Doctor Strange-films, een opvallende toevoeging is.