De beste MSI gaming setups om te halen tijdens Black Friday!

Article
vrijdag, 17 november 2023 om 11:00
msi meg 342c qd oled en msi meg trident x2f1700132163
De ideale tijd van het jaar om je gaming setup te upgraden is natuurlijk Black Friday. Tijdens die periode kan je namelijk profiteren van hoge korting op veel elektronica. Wij hebben de beste gaming setups van MSI voor je op een rijtje gezet om nu te scoren tijdens Black Friday.

MSI MEG 342C QD-OLED + MSI MEG Trident X2

Consoles bieden natuurlijk veel gemak als het aankomt op gaming, maar als je het beste van het beste wil hebben, dan moet je voor een gaming PC kiezen. Wil je echt niet kiezen voor een compromis en gaan voor de beste mogelijke setup, dan hoef je niet verder te zoeken dan de MSI MEG Trident X2 PC, gecombineerd met de MSI MEG 342C QD-OLED.
Laatstgenoemde is een zeer indrukwekkende ultrawide 34-inch gaming monitor, met een resolutie van 3440x1440. Het brede beeld zorgt ervoor dat je helemaal in de werelden van je favoriete games wordt gezogen. Je games zullen er bovendien spectaculair uitzien, want de gaming monitor maakt gebruik van een Quantum Dot OLED-scherm.
De technologie zorgt voor prachtige kleuren, echte zwartwaardes voor een oneindig contrast en alles ziet er bovendien heerlijk soepel uit. Tel daar ook nog eens een refresh rate van 175Hz en ondersteuning voor FreeSync en G-Sync bij op en je wil nooit meer iets anders voor je neus hebben staan. De monitor heeft daarnaast ook nog eens slimme functies, zoals een lichtsensor om automatisch de helderheid van het scherm aan te passen.
Met een resolutie van 3440x1440 moeten er veel pixels worden gegenereerd, maar dat is geen probleem voor de MSI MEG Trident X2. De versie die wij hebben uitgekozen voor deze setup heeft namelijk een Nvidia GeForce RTX 4090, een Intel Core i9-13900KF en 64GB aan DDR5 RAM erin zitten. Kortom, het beste wat je momenteel aan hardware kan scoren! Daarmee kan je zelfs genieten van Path-tracing in Cyberpunk 2077 of van de heerlijke sfeer in het net uitgekomen Alan Wake 2 - die je bovendien gratis krijgt bij de PC. Welke game je ook opstart, het wordt een waar plezier voor je ogen en tijdens Black Friday kun je profiteren van veel korting op de setup!
msi optix mpg321ur qd en msi mpg infinite x2f1700132395

MSI Optix MPG321UR-QD + MSI MPG Infinite X2

Een andere optie voor een high-end gaming setup die je tijdens Black Friday voordelig kan halen, is de combinatie van een MSI MPG Infinite X2 en een MSI Optix MPG321UR-QD. Samen zorgen de pre-built gaming PC en gaming monitor voor een heerlijke ervaring.
De MSI MPG Infinite X2 is uitgerust met een RTX 4080, een Intel Core i7-13700KF en 32GB aan DDR5 RAM. Iets minder krachtig dus dan de MSI MEG Trident X2, maar de PC heeft meer dan genoeg vuurkracht aan boord voor je favoriete games. De RTX 4080 is namelijk snel genoeg om je games in 4K te draaien.
Dat komt ook goed uit, want de MSI MPG321UR-QD is namelijk een 32-inch gaming monitor met een 4K-resolutie. Voor de monitor wordt gebruikgemaakt van een IPS-paneel, wat zorgt voor mooiere kleuren en betere kijkhoeken in vergelijking met andere LED-technologieën. En dat wordt nog eens versterkt doordat MSI ook gebruikmaakt van Quantum Dot-technologie, wat weer zorgt voor een hogere helderheid en accuratere kleuren.
De monitor heeft daarnaast een hoge refresh rate van 144Hz en een HDMI 2.1-aansluiting. Dat laatste betekent dat je tegelijkertijd kan genieten van 4K, 144Hz en 10-bit kleuren, maar ook dat de monitor is aan te sluiten op een next-gen console als je die ook in huis hebt staan.
msi optix mag274qrf qd en msi mag infinite s3f1700132677

MSI Optix MAG274QRF-QD + MSI MAG Infinite S3

Het is natuurlijk leuk om een bakbeest van een gaming PC in huis te halen met alle toeters en bellen, maar dat ligt niet voor iedereen in het budget - zelfs niet met de aanbiedingen die je nu kan scoren tijdens Black Friday. Gelukkig zijn er ook opties die betaalbaarder zijn, zoals de midrange-optie van de MSI MAG Infinite S3 en de MSI Optix MAG274QRF-QD.
Van de MSI MAG Infinite S3 zijn er meerdere opties, maar voor deze combinatie hebben we gekozen voor de versie met de Nvidia GeForce RTX 4070, een Intel Core i7-13700F en 16GB aan DDR5 RAM. De videokaart en processor zijn meer dan voldoende om al je games soepel te draaien, helemaal als je niet kiest voor 4K.
Dat komt dan ook goed uit, want de MSI Optix MAG274QRF-QD is een 27-inch 1440p gaming monitor. Net zoals de MP321UR-QD gaat het om een IPS-monitor, inclusief Quantum Dot-technologie. Qua refresh rate is het display zelfs nog iets sneller dan zijn grotere broer, met maar liefst 165Hz. Combineer dat met G-Sync en alle actie vliegt heerlijk vloeiend over je beeldscherm heen.
msi optix g2412 en msi mag infinite s3f1700133329

MSI Optix G2412 + MSI MAG Infinite S3

Ben je tijdens Black Friday op zoek naar de beste budget optie, dan hebben wij ook een goede combinatie voor je. De goedkoopste versie van de MSI MAG Infinite S3 en de MSI Optix G2412 zijn nu namelijk voor een mooie prijs te scoren tijdens Black Friday.
De omschrijving ‘budget’ is misschien niet helemaal juist. Bij die term zal je namelijk al snel denken aan een PC die net aan wat oudere titels kan draaien op medium settings, maar dat is bij de MSI MAG Infinite S3 zeker niet het geval. Met een Nvidia GeForce RTX 4060 Ti en een Intel Core i5-13400F kan je namelijk met gemak de nieuwste games soepel afspelen.
Dat komt ook dankzij de technologieën van Nvidia. De RTX 4000-serie heeft namelijk niet alleen toegang tot DLSS, maar ook Frame Generation. Daarmee worden complete frames gegenereerd door AI, wat de framerate kan verdubbelen.
De MSI Optix G2412 kan bovendien goed gebruikmaken van die hoge framerate. De 24-inch gaming monitor heeft namelijk een resolutie van 1080p en een refresh rate van maar liefst 175Hz. Met de combinatie van monitor en game PC kan je dus optimaal genieten van al je games en dat voor een zacht prijsje.
Naast deze deals zijn er ook nog meer monitoren en pre-builts PC’s van MSI in de aanbieding tijdens Black Friday. Check hier het overzicht van deals op gaming monitoren en hier op PC’s.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.