The Lord of the Rings Gollum release nog even uitgesteld

News
dinsdag, 26 juli 2022 om 10:46
the lord of the rings gollumf1611735974
De release van The Lord of the Rings: Gollum stond binnenkort op de planning. Maar helaas gaat de game zijn releasedatum niet halen. De game is namelijk met een paar maanden uitgesteld.
The Lord of the Rings: Gollum verschijnt niet meer op 1 september. Dat maken ontwikkelaar Daedalic Entertainment en uitgever Nacon bekend. De release wordt een paar maanden uitgesteld en hoewel er nog geen nieuwe datum is, wordt beloofd dat we die binnenkort wel horen.
De reden van het uitstel is dat de ontwikkelaars spelers de best mogelijke ervaring wil geven. Bovendien moet de game “eer [doen] aan de visie van J.R.R. Tolkien”. Om dat te bereiken is nog iets meer tijd nodig om de game goed af te werken.
The Lord of the Rings: Gollum vertelt het verhaal van Gollum tussen de Hobbit en The Lord of the Rings, een periode waarin hij zijn geliefde Ring kwijt is en wanhopig op het spoor probeert te komen. Het is even afwachten hoe groot het uitstel van de game is. Een paar maanden uitstel kan nog wijzen op een release in 2022, maar vroeg 2023 is zeker niet uitgesloten.

Toch nog The Lord of the Rings in september

Hoewel de Gollum-game niet meer in september verschijnt, kun je rond die tijd wel nieuw The Lord of the Rings-content verwachten. De Amazon Prime-serie The Ten Rings of Power verschijnt namelijk op 2 september. Er verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen.