The Lord of the Rings serie trailer laat nieuw ras en meer van het verhaal zien

News
donderdag, 14 juli 2022 om 16:30
the rings of power galadrielf1671531128
De wereld van The Lord of the Rings wordt dit jaar verder uitgebreid met The Rings of Power van Amazon Prime Video. De streamingdienst heeft nu een lange trailer gedeeld, met daarin meer verhaal en een nieuw ras.
Er zijn al een paar teasers gedeeld van The Lord of the Rings: The Rings of Power, maar nu heeft Amazon Prime Video eindelijk een langere trailer getoond. De rassen van Middle-Earth lijken het even rustig te hebben, nadat Morgoth is verslagen in The Second Age en vrede is teruggekeerd. Maar zoals LOTR-fans weten zal die vrede niet lang duren, net zoals Galadriel (Morfydd Clark).
Tijdens de trailer wordt ook goed de schaal en omvang van de nieuwe serie duidelijk en waar al het geld voor de show heen gaat. In de serie zullen alle hoeken van Middle-Earth worden getoond, van de mijnen van de dwergen en de bossen van de elven, tot aan de grote en bedrijvige steden van de mensenrassen.

Een nieuw ras in The Rings of Power

Een ander ras waar de focus op zal liggen in The Lord of the Rings-serie zijn de Harfoots. Dit kleine ras is een voorloper op de Hobbits, maar wel eentje die meteen de aandacht heeft van fans. De Harfoots bestaan in de boeken namelijk alleen als een sub-ras van de Hobbits en worden pas voor het eerst in Middle-Earth gezien in The Third Age.
The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat van start op 2 september, maar voor die tijd zullen we ongetwijfeld nog meer trailers te zien krijgen. Amazon heeft de nieuwe video namelijk de 'main teaser' genoemd.

Populair Nieuws