The Legend of Zelda: Majora's Mask komt snel naar Nintendo Switch

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 12:30
the legend of zelda majoras mask switchf1645177841
Als onderdeel van het Nintendo Switch Online Expansion Pack programma komt er weer een nieuwe Zelda game naar de Nintendo Switch. Bovendien hoeven we niet lang meer te wachten op de release.
We kunnen binnenkort weer genieten van een nieuwe Legend of Zelda game voor de Nintendo Switch. The Legend of Zelda: Majora’s Mask zal namelijk vanaf 25 februari onderdeel zijn van het Nintendo Switch Online Expansion Pack. Nintendo maakt dit bekend via Twitter, samen met een nieuwe trailer van de game.

Het verhaal van Majora's Mask

The Legend of Zelda: Majora’s Mask volgt Link op een avontuur in een nieuw gebied. Link bevind zich twee maanden na de Ocarina of Time game in een gebied genaamd Termina. Eenmaal in Termina realiseert Link zich dat de maan recht op de wereld afkomt en zal botsen in drie dagen. Het lot van Termina ligt dan ook in de handen van Link. De game kwam in het jaar 2000 oorspronkelijk uit voor de Nintendo 64. Vijftien jaar later in 2015 kreeg de game een tweede release voor de 3DS.

Nintendo 64 & Sega Genesis

The Legend of Zelda: Majora’s Mask is één van de meest succesvolle games van de Nintendo 64. Via het Nintendo Switch Online Expansion Pack-programma kunnen spelers oudere games ervaren op de Nintendo Switch. Zo zijn via het programma al eerder games zoals Banjo Kazooie en Paper Mario toegevoegd.
De abonnement service van Nintendo wil een bonus aanbieden bovenop de mogelijkheid om online te spelen. Zo zijn enkele voordelen van het abonnement dat er oudere games van de Nintendo 64 en Sega Genesis consoles gespeeld kunnen worden. De DLC Happy Home Paradise van de game Animal Crossing: New Horizons is ook inbegrepen bij de deal.