Dit weekend dubbele XP in Call of Duty Vanguard en Warzone

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 13:00
call of duty vanguardf1632233749
Zoals ook bij veel andere shooters loopt de boel voor Call of Duty de laatste tijd niet vlekkeloos. Zo moest seizoen 2 van Call of Duty Vanguard en Call of Duty Warzone worden uitgesteld om andere aspecten van de games op orde te krijgen. Spelers krijgen als dank voor hun geduld deze week dubbele XP.
Seizoen 2 van Call of Duty Vanguard en Warzone is eindelijk begonnen. Het seizoen moest uitgesteld worden om in beide games de nodige fixes door te voeren. Het geduld van spelers wordt dit weekend beloond.
Vanaf 19.00 uur op 18 februari tot dezelfde tijd op 22 februari is het een dubbel XP weekend in Vanguard en Warzone. Spelers verdienen in matches twee keer zoveel XP als normaal. Dat geldt voor normale XP, wapen XP,Operator XP, Battle Pass XP en in Vanguard ook voor Clan XP.
Ook is er een aantal andere gratis bonussen. Je kunt bijvoorbeeld de Forbidden Sacrifice bundel (die later naar de store verhuist) gratis claimen. Deze bundel bevat negen items, waaronder een skin, verschillende wapens en een Battle Pass Tier Skip. Buiten de bundel om kun je nog eens 10 gratis Battle Pass Tier Skips claimen, zodat je er in totaal 11 hebt.

Wat moet je voor deze beloningen doen?

Het is ook nog eens heel makkelijk om deze bonussen te claimen. Het enige dat je hoeft te doen in inloggen in Call of Duty Vanguard of Warzone. Dat moet je wel dit weekend doen, want zoals gezegd loopt de actie op 22 februari weer af.

Populair Nieuws