The Last of Us serie toont eerste beelden in HBO Max trailer

News
maandag, 22 augustus 2022 om 12:00
hbo maxf1650354911
The Last of Us staat weer flink in de spotlight. Begin volgende maand verschijnt de PS5 remake van de eerste game en volgend jaar volgt de HBO Max serie gebaseerd op die game. Van de serie hebben we nu eindelijk wat officiële beelden.
Het is nog onbekend wanneer de HBO Max serie van The Last of Us moet verschijnen. Er zijn vermoedens dat het vroeg in 2023 zal zijn. Dat begint waarschijnlijk te lijken, want HBO heeft voor het eerste bewegende beelden van de serie getoond.
Eerder werd via Naughty Dog een foto van de ruggen van Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) gedeeld. Daaruit kun je alleen weinig opmaken over de serie. De beelden die nu zijn verschenen zijn ook geen goudmijn, maar we zien de acteurs in ieder geval wel in actie. Bovendien toont de trailer een eerste blik op een derde personage, namelijk Bill, gespeeld door Nick Offerman.
Hieronder kun je de beelden van de serie bekijken. Er is geen sprake van een volledige trailer: de beelden van The Last of Us zitten aan het einde van een grotere trailer over het aanbod op HBO Max. Vanaf ongeveer 1.40 kun je The Last of Us in de trailer zien.

The Last of Us komt ook naar PS5

Hoewel we nog even moeten wachten om de HBO Max serie van The Last of Us te kijken, kunnen we het verhaal van de game al veel eerder herbeleven. Er is namelijk een remake van de game onderweg naar PS5. Deze draagt de titel The Last of Us Part 1 en verschijnt op 2 september.